OnePlus: frÄn flaggskeppsmördare till flaggskepp

OnePlus: frÄn flaggskeppsmördare till flaggskepp

“Hur OnePlus flyttade in i premium flaggskeppsomrĂ„de med 7 Pro”

Tillbaka i december 2014 landade ett smarttelefonmĂ€rke som ingen hade hört talas om, Ă„tminstone i Indien, pĂ„ vĂ„ra strĂ€nder och störde marknaden pĂ„ ett stort, stort sĂ€tt. OnePlus spelade pĂ„ kraftfulla specifikationer, aggressiv prissĂ€ttning och i inget litet mĂ„tt hype och lyckades bygga upp en stark och lojal fansbas … nĂ„got som fortsĂ€tter till denna dag. NĂ„got annat som fortsĂ€tter till denna dag Ă€r ‘flaggskeppsmördaren’ som varumĂ€rket som företaget anvĂ€nde redan frĂ„n början, en tagg som förde fram det faktum att dess telefoner erbjöd samma specifikationer som premiumflaggskepp, men till en brĂ„kdel av priset . Med detta sagt har flaggskeppsmordtagaren försvagats genom Ă„ren, med tanke pĂ„ att OnePlus stadigt har ökat priserna pĂ„ sina telefoner med varje pĂ„ varandra följande generation. Och nu, med lanseringen av OnePlus 7 Pro, verkar varumĂ€rket Ă€ntligen gĂ„ vidare frĂ„n flaggskeppsmördare till flaggskepp.

OnePlus-One.jpgFör att uppdatera ditt minne, se hÀr de indiska lanseringspriserna för alla OnePlus-smartphones vi har sett genom Ären (exklusive begrÀnsad upplaga eller specialvarianter):

OnePlus-telefonpriserOnePlus One, varumĂ€rkets debuttelefon, landade i Indien med ett klisterpris pĂ„ 21999 Rs (en billigare, 16 GB-variant lanserades senare för 18999 Rs). Den dyraste telefonen som nĂ„gonsin lanserades av företaget var OnePlus 6T McLaren Edition, som bröt Rs 50k-mĂ€rket för varumĂ€rket för första gĂ„ngen nĂ„gonsin. Med den nya OnePlus 7 Pro har företaget emellertid officiellt gĂ„tt in i premium flaggskeppsomrĂ„de. Visst, 7 Pro visar mĂ„nga första sĂ„ lĂ„ngt som OnePlus – det Ă€r den första som anvĂ€nder Snapdragon 855-processorn, den första med 12 gig RAM, den första som ger en QHD-skĂ€rm med 90Hz uppdateringsfrekvens och HDR10 + -stöd, den första OnePlus-telefon med en popup-selfie-kamera, den första som erbjuder trippelkameror etc.

OnePlus 7 Pro recension007

FrÄn dÀr vi sitter Àr OnePlus 7 Pro (recension) dock det första riktiga blÄ premiumflaggskeppet, och med sin toppversion till priser pÄ 57999 Rs, den första som utmanar traditionella premiumflaggskepp som Samsung Galaxy S10e och Apple iPhone XR. Galaxy S10e och iPhone XR Àr bÄda nuvarande generationens flaggskepp frÄn sina respektive mÀrken och sÀljs i samma nÀrhet som OnePlus senaste enhet, vilket innebÀr att 7 Pro gÄr emot dem.

SĂ„ Ă€r 7 Pro ett djĂ€rvt ambitiöst spel frĂ„n OnePlus? En enhet som Ă€r avsedd att erbjuda fans fler valmöjligheter, med tanke pĂ„ att en vanlig utgĂ„va av OnePlus 7 ocksĂ„ erbjuds, som börjar pĂ„ mycket aggressiva Rs 32,999? Eller ett tecken pĂ„ att varumĂ€rket har vuxit upp och kĂ€nns tillrĂ€ckligt sjĂ€lvsĂ€kert för att möta biggies? Vi skulle gĂ€rna höra dina tankar om detta … fortsĂ€tt och anvĂ€nd kommentarsektionen.