OnePlus GM1915 fÄr Bluetooth SIG-certifiering; kan vara OnePlus 7- eller 5G-telefon

 OnePlus GM1915 fÄr Bluetooth SIG-certifiering;  kan vara OnePlus 7- eller 5G-telefon

“OnePlus förvĂ€ntas lansera tvĂ„ smartphones i Ă„r – en standard OnePlus-smartphone och OnePlus-enhet med 5G-anslutning”

OnePlus har ett par enheter uppradade för slÀpp under de nÀrmaste mÄnaderna. Företaget förvÀntas lansera en 5G-smarttelefon och dess nÀsta prisvÀrda flaggskepp, med namnet OnePlus 7. Den senare har varit rundorna pÄ internet ganska nyligen. Handenheten har varit föremÄl för ett antal lÀckage och rykten. Senast kom marknadsföringsvideon frÄn OnePlus 7 upp för att avslöja de tre bakre kamerorna och pop-up selfie-kameran. Nu har en kommande OnePlus-enhet med modellnummer GM1915 upptÀckts pÄ Bluetooth SIG-listan.

OnePlus GM1915

Det Àr inte klart om den certifierade enheten kommer att visa sig vara eftertrÀdaren till OnePlus 6 eller OnePlus 5G-smarttelefonen, men vi kan berÀtta att enheten kommer att erbjuda Bluetooth 5.0-anslutning. Dessutom bekrÀftar det ocksÄ att frigöringen av handenheten Àr runt hörnet. Spekulationer Àr att OnePlus skulle kunna introducera smartphones i Q2 2019.

Med de tidigare lÀckorna och rykten förvÀntas OnePlus 7 skryta med en uppfriskad design. Till skillnad frÄn förra Ärets OnePlus 6-duo kommer nÀsta generations modell enligt uppgift att flagga en skÀrmlös skÀrm. Selfie-kameran dras tillbaka frÄn överkanten, precis som OPPO F11 Pro. Dessutom Àr OnePlus 7 tippad för att vara varumÀrkets första smartphone som har tre-bak kamerainstÀllningar.

oneplus 7 gradient

PÄ bildskÀrmens front kommer telefonen sannolikt att levereras med AMOLED-skÀrm med en fingeravtryckssensor inbÀddad för optisk biometri. Det Àr inte bekrÀftat Ànnu, men OnePlus 7 och OnePlus 5G kommer att anvÀnda Qualcomms senaste 7nm Snapdragon 855-chipset, dÀr den senare fÄr X50-modemet för att stödja 5G-nÀtverk. SoC förvÀntas vara ihop med upp till 12 GB RAM och 256 GB lagring.