OnePlus kan snart erbjuda Àkta trÄdlösa öronproppar med sina smartphones

OnePlus kan snart erbjuda Àkta trÄdlösa öronproppar med sina smartphones

“Pete Lau antydde att OnePlus kommer att utveckla riktigt trĂ„dlösa öronproppar för att kompensera för 3,5 mm hörlursuttaget.”

OnePlus satte ett mycket modigt ansikte nÀr det tog bort 3,5 mm hörlursuttaget pÄ sina flaggskeppstelefoner frÄn och med OnePlus 6T förra Äret. Det fick en hel del flak frÄn konsumenterna ocksÄ för den mycket ovÀlkomna förÀndringen som anvÀndarÄterkopplingsdrivet varumÀrke köpte till sina telefoner. Klockan hÄller dock pÄ att gÄ i full cirkel och ett Weibo-inlÀgg frÄn VD Pete Lau antyder att företaget kommer att försöka gottgöra. Och nej, vi pratar inte om hörlursuttagets Äterkomst (sÄ mycket vi skulle vilja ha det). IstÀllet kan OnePlus erbjuda Àkta trÄdlösa öronproppar tillsammans med sina flaggskeppstelefoner som börjar med OnePlus 7.

oneplus

Lau sa att den allmĂ€nna trenden inom smartphone-industrin har varit att bli av med 3,5 mm-uttaget och en trĂ„dlös hörlurar kommer att omhuldas av alla. TjĂ€nstemannen bad om förslag frĂ„n hans enorma anhĂ€ngare pĂ„ plattformen och interagerade ocksĂ„ med svar pĂ„ hans inlĂ€gg. En sĂ€rskild kommentar, som fĂ„ngade vĂ„r uppmĂ€rksamhet, uppmanade OnePlus-chefen att skynda pĂ„ den nya produkten pĂ„ marknaden. Lau kommenterade dock att branschen inte Ă€r “tillrĂ€ckligt bra” just nu och OnePlus Bullets Wireless Ă€r för nĂ€rvarande ocksĂ„ en bra produkt.

InlÀgget pÄ Weibo kommer efter att Lau nyligen sa i en intervju att trÄdlös laddning fortfarande inte kommer till nÀsta generation OnePlus-telefoner. Det Àr fortfarande ett av de mycket lÄngsamma alternativen för att ladda batteriet och OnePlus arbetar med en snabbare version av trÄdlös teknik. OnePlus 7 har nyligen lÀckt ut med en pop-up selfie-kamera och förvÀntas vara i linje med OPPO F11 Pro, vad gÀller design, har lÀckor föreslagit hittills. Flaggskeppets lanseringsdatum Àr fortfarande inte kÀnt men förvÀntas omkring maj.

[Previous Story]OPPO tillkÀnnager undermÀrket Reno, den första smarttelefonen som lanserades den 10 april

[Next Story]Redmi Note 6 Pro, Mi A2 och 32-tums Mi TV 4C Pro-priser sÀnktes i Indien