OnePlus Launcher kan nu komma ihÄg var du parkerade din bil

OnePlus Launcher kan nu komma ihÄg var du parkerade din bil

“OnePlus-lanseringsuppdatering ger en ny hyllgenvĂ€g som kommer ihĂ„g var din parkerade bil befinner sig.”

OnePlus Launcher har fÄtt en ny uppdatering som tar versionsnumret till v3.3.2. Detta lÀgger till en ny genvÀg i hyllan som kommer ihÄg platsen för din parkerade bil. Hyllan, som kan nÄs genom att svepa direkt pÄ startskÀrmen, presenterar anvÀndare med nyligen öppnade appar, kontaktgenvÀgar och mer. För att komma ihÄg din parkeringsplats behöver Shelf din smarttelefons platstillstÄnd, vilket innebÀr att den bara kommer att vara tillgÀnglig utomhus eller platser dÀr GPS Àr tillgÀnglig.

OnePlus Launcher

Funktionen Àr för nÀrvarande begrÀnsad till enheter som körs pÄ Android 9.0 Pie och dessa inkluderar OnePlus 6, OnePlus 6T, OnePlus 5 och OnePlus 5T. Det lÄter dig ocksÄ ta en bild av var du parkerade din bil om platstjÀnsten inte Àr tillgÀnglig, i omrÄden som kÀllare. Google Maps erbjuder ocksÄ en liknande funktion som lÄter anvÀndare spara parkeringsplatser samtidigt som de hjÀlper dem att hitta tillgÀngliga parkeringsplatser. Det Àr möjligt att OnePlus parkeringsplatsfunktion anvÀnder Google Maps API. Bortsett frÄn detta ger uppdateringen ocksÄ förbÀttringar av app-sökning. Uppdateringen Àr redan tillgÀnglig i Google Play Store för anvÀndare att uppdatera.

Tidigare idag har OnePlus ocksÄ meddelat att OnePlus 6T McLaren Edition kommer att sÀljas den 6 april via Amazon.in efter att ha varit slut i lager i flera mÄnader. Den har en 6,41-tums Full-HD + optisk AMOLED-skÀrm med vattendropp och fingeravtryckssensor pÄ skÀrmen. Den har 10 GB RAM och 256 GB lagring. Det finns ett 3.700 mAh batteri, som sÀgs lÀgga till en dags effekt pÄ bara 20 minuter tack vare 30W Warp-laddningen. Telefonen drivs av Qualcomm Snapdragon 845 SoC.