OnePlus övervĂ€ger att lĂ€gga till Always-On-skĂ€rm till OnePlus 7 Pro; arbetar med “ghost touch” fix

 OnePlus övervÀger att lÀgga till Always-On-skÀrm till OnePlus 7 Pro;  arbetar med

“Med tanke pĂ„ att OnePlus 7 Pro har en AMOLED-skĂ€rm, Ă€r det bara vettigt att ha funktionen ombord”

OnePlus har alltid varit ganska högljudd om att diskutera frÄgor, fÄ feedback om frÄgor och allt relaterat till dess produkter via sitt officiella forum. Nu nÀr företaget har lanserat OnePlus 7-serien har det publicerat en mÀngd svar baserat pÄ anvÀndarfeedbacken det samlade in för OnePlus 7 Pro (recension). OnePlus globala produktoperatörschef sa att varumÀrket fortfarande övervÀger att lÀgga till Always-On-skÀrm, vilket Àr den vanligaste efterfrÄgade funktionen och arbetar för att förbÀttra effektförbrukningseffektiviteten för den hÀr funktionen innan den implementeras. Med tanke pÄ att OnePlus 7 Pro har en AMOLED-skÀrm, Àr det bara vettigt att ha funktionen ombord.

OnePlus 7 Pro feat

Dessutom talar man om bekymmer över batterilivslĂ€ngden, OnePlus hĂ€vdar att OnePlus 7 Pro med 90Hz uppdateringsfrekvens övertrĂ€ffade OnePlus 6 och var ”mycket nĂ€ra” OnePlus 6T, under samma testförhĂ„llanden. Det sa dock att det skulle fortsĂ€tta att optimera firmware för att förbĂ€ttra batteriets livslĂ€ngd ytterligare. OnePlus 7 Pro-anvĂ€ndare klagade över att deras telefoner upplever “ghost touch” -problem högst upp pĂ„ skĂ€rmen utan deras inmatning. Den övre vĂ€nstra och högra sidan av skĂ€rmen rapporteras inte reagera pĂ„ kranar tills skĂ€rmen stĂ€ngs av och slĂ„s pĂ„ igen. Genom att erkĂ€nna problemet hĂ€vdar OnePlus att det för nĂ€rvarande arbetar med problemet och hoppas kunna lösa det snart. Det uppmanade ocksĂ„ anvĂ€ndare att rapportera och dela loggar för att upptĂ€cka problemet.

NÀr det gÀller kameran sÀger OnePlus att den kontinuerligt arbetar med att förbÀttra bildkvaliteten. Det noterade ocksÄ att vidvinkelvideosupport kan övervÀgas och baserat pÄ anvÀndarfeedback skulle företaget börja utvÀrdera om det kan implementera funktionen. OnePlus ber anvÀndarna att skicka in foton eller videor som de inte Àr nöjda med sÄ att de kan reproducera dem och förbÀttra prestanda i framtiden.

[Previous Story]OnePlus 7-försÀljningen i Indien börjar den 4 juni, priset börjar pÄ 32,999 Rs

[Next Story]Samsung Galaxy M40 render visar stanshÄlsdesign och tredubbla bakre kameror