OnePlus #PMChallenge inbjuder anvÀndare att föreslÄ designelement och nya funktioner för OxygenOS

OnePlus #PMChallenge inbjuder anvÀndare att föreslÄ designelement och nya funktioner för OxygenOS

“Det vinnande bidraget fĂ„r VIP-passet till ett OnePlus-lanseringsevenemang för funktionen och den enhet som den debuterar pĂ„”

OnePlus Ă€r bland de fĂ„ varumĂ€rken som Ă€r aktivt involverade i sina respektive samhĂ€llen – i sjĂ€lva verket har det ett stort rykte online pĂ„ grund av ett starkt fan följer och engagerar sig mycket med dem. Det har faststĂ€llts tidigare att samhĂ€llsbyggande aktiviteter och kampanjer frĂ„n OnePlus spelade en avgörande roll för att ta varumĂ€rket till toppen av premiumsegmentet. Nu har företaget kommit ut med Ă€nnu en aktivitet som lĂ„ter fans engagera sig direkt i utvecklingen av OxygenOS.

OnePlus PMChallenge

OxygenOS Àr det anpassade Android-baserade grÀnssnittet frÄn OnePlus som innehÄller funktioner som Àr utformade för att optimera den totala upplevelsen. Telefonmakaren har redan aktiva Android Beta-program under större delen av sitt erbjudande och vÀlkomnar Äterkopplingar frÄn anvÀndarna. Men med den senaste # PMChallenge (eller Product Manager Challenge) gÄr varumÀrket ett steg lÀngre. OnePlus-anstÀlld Ruby G gick till de officiella forumen för att tillkÀnnage detaljerna i tÀvlingen. TÀvlingen hÄlls i ett förenklat format för den produktpitchprocess som produktchefer anvÀnder.

AnvÀndare Àr skyldiga att skicka in en PRD (Product Requirements Document) i en ny trÄd i Tech-sektionen i OnePlus-forumen och tidsfristen har faststÀllts till 22 februari. De mÄste svara pÄ frÄgor som vem som Àr de föreslagna anvÀndarna av funktionen, vad Àr funktionen, hur Àr den nya funktionen bÀttre Àn de befintliga liknande funktionerna i branschen och mer. Konkurrenter Àr skyldiga att förklara logiken och implementeringen och skicka diagramskisser för att illustrera hur deras funktioner fungerar.

oxygenos

NĂ€r tĂ€vlingen Ă€r slut kommer OxygenOS operationschef Gary C och andra ledande medlemmar att plocka upp den bĂ€sta idĂ©n som ska implementeras i OxygenOS. Funktionen kommer att bedömas utifrĂ„n tre kriterier – huruvida den bidrar till en belastningsfri upplevelse, om den passar in i de befintliga OxygenOS-funktionerna och hur anvĂ€ndarupplevelsen kommer att se ut.

Den vinnande idén kommer att tillkÀnnages i mitten av mars och programvaruteamet kommer att börja arbeta med det direkt. Vinnaren kommer att flyga till ett OnePlus-lanseringsevenemang med VIP-Ätkomst och presenteras med enheten som de hjÀlper till att bygga. De som deltar i tÀvlingen mÄste vara minst 18 Är, enligt företaget.