OnePlus presenterar sin 5G-smartphone-prototyp pÄ MWC 2019

OnePlus presenterar sin 5G-smartphone-prototyp pÄ MWC 2019

“Deltagare kommer att kunna kommunicera via ett 5G-nĂ€tverk och uppleva funktionerna i 5G-spel pĂ„ OnePlus-monter.”

Efter veckor och mÄnader med att reta sin 5G-smartphone har OnePlus Àntligen bekrÀftat nÀr nÀsta generations telefon kommer att offentliggöras. Samtidigt som det bekrÀftade sitt deltagande vid MWC senare denna mÄnad uppgav det kinesiska företaget att dess 5G-prototyp kommer att visas pÄ OnePlus-monter i Qualcomms monter, dÀr anvÀndare som deltar i deltagarna kommer att kunna kommunicera över ett 5G-nÀtverk och ocksÄ uppleva kapaciteten hos 5G-spel. Inom nÄgra veckors tid kommer vi att fÄ en rÀttvis uppfattning om vilken prestandanivÄ vi kan förvÀnta oss av den slutliga produkten.

OnePlus MWC 2019-inbjudan

Inga ytterligare detaljer har hittills avslöjats av företaget, dÀrför Àr de exakta specifikationerna för 5G-telefonen oklar. Men genom det nÀra partnerskapet OnePlus Ätnjuter för nÀrvarande med Qualcomm, kan vi anta att smarttelefonen kommer att drivas av Snapdragon 855-processor tillsammans med Snapdragon X50-modemet för förbÀttrade 5G-funktioner. Dessutom tros det att den 5G-drivna handenheten kommer att lanseras tillsammans med OnePlus 7 nÄgon gÄng i maj i Är och ha samma design och struktur som flaggskeppsmodellen. En nyligen lÀckt uppsÀttning bilder av OnePlus-flaggskeppet verkar peka mot en helt ramlös skÀrm och en skjutmekanism pÄ toppen för selfie-kameran och framsensorerna.

PÄ prisfronten förvÀntar vi oss att 5G-smarttelefonen kostar en premie medan OnePlus 7 ska sÀljas till en liknande prispunkt som den nuvarande generationens modell.

[Previous Story]Xiaomi M1902F1T-smartphone fÄr TENAA-godkÀnnande, troligen Mi 9

[Next Story]Nokia 9 PureViews FCC-lista bekrÀftar trÄdlös laddning. Nokia 1 Plus blir ocksÄ certifierat