OnePlus-telefoner klagar över att Snabbuppringning tar bort kontakter, men hjÀlp Àr pÄ vÀg

OnePlus 6 och OnePlus 6T fÄr skÀrminspelare, juni-sÀkerhetsuppdatering och mer med OxygenOS-uppdateringar

“OnePlus-telefoner som kör OxygenOS 9.0.x-byggnader raderar automatiskt kontakter frĂ„n kortnummer”

Efter de stora klagomÄlen mot OnePlus-telefoner som stÀndigt raderar kontakter frÄn snabbvalsmenyn, har leverantören försÀkrat att problemet snart kommer att lösas med en kommande uppdatering. Felet har pÄverkat flera modeller och programvaruversioner, inklusive den senaste OxygenOS 9.0.x. AnvÀndare rapporterade först pÄ OnePlus 5- och OnePlus 5T-forum att de upplever den dagliga raderingen av kortnummerkontakter. Snart sÄgs anvÀndare av OnePlus 6 / 6T och OnePlus 3 / 3T göra liknande klagomÄl.

OnePlus

En OnePlus-talesman har sagt Android-polisen att problemet kommer att tas upp i nÀsta uppdatering. Företaget gav inte den exakta tidslinjen för fixen, men nÀr vi tittar pÄ dess tidigare resultat kan vi förvÀnta oss det snart. Fram till dess mÄste du ange kontaktnamn.

I relaterade nyheter Ă€r OnePlus redo att uppdatera sortimentet av sina flaggskepp med smartphones i OnePlus 7-serien. Telefonerna Ă€r planerade att lanseras den 14 maj vid ett evenemang i Indien. OnePlus 7, tillsammans med en ‘Pro’ -modell, kommer att drivas av Qualcomms 7nm Snapdragon 855 SoC. Chipset kommer sannolikt att paras ihop med upp till 12 GB RAM och 256 GB lagring. OnePlus 7 Pro förvĂ€ntas skryta med popup-selfie-kamera, en kant-till-kant-skĂ€rm, tredubbla bakre kameror och ett jĂ€ttebatteri med Warp-snabbladdningsstöd. Standard OnePlus 7 ryktas under tiden om att den kommer i samma formfaktor som OnePlus 6T, en skĂ€rmdisplay i vattendropp och dubbla bakre kameror. OnePlus 7-seriens pris i Indien kommer enligt uppgift att börja frĂ„n 38 990 Rs och gĂ„ upp till R 57,999.