OnePlus tillkÀnnager första popup-upplevelse för OnePlus 7-serien i New Delhi

OnePlus tillkÀnnager första popup-upplevelse för OnePlus 7-serien i New Delhi

“OnePlus kommer ocksĂ„ att vara vĂ€rd för pop-up-butiker i sju andra stĂ€der i Indien den 15 maj för lanseringen av OnePlus 7-serien”

OnePlus ger vanligtvis kunderna möjlighet att uppleva sina flaggskeppstelefoner strax efter lanseringen för att hjÀlpa fans att fatta köpbeslutet. Med lanseringen av OnePlus 7-serien runt hörnet har företaget meddelat att det kommer att inrÀtta en OnePlus Experience Pop-up-butik i Select City Walk Amphitheatre i New Delhi med början 19:00 den 17 maj för att anvÀndare ska kunna testa handenheten inom kort. efter lanseringsevenemanget.

“Pop-up-upplevelsen kommer att vara en unik upplevelseszon dĂ€r anvĂ€ndare och samhĂ€llet kan samlas för att fĂ„ tag pĂ„ det senaste flaggskeppet frĂ„n företaget OnePlus 7 Pro, ” OnePlus sa i ett pressmeddelande. Dessutom sĂ€gs det att OnePlus kommer att genomföra workshops och evenemang under mĂ„nadens gĂ„ng för innehĂ„llsskapande, fotografering och spelligor.

OnePlus 5T popup-evenemang Bangalore 4

Upprörd av framgÄngen för pop-up-butiker, förvÀntades det att OnePlus ocksÄ skulle vara vÀrd för pop-up-butiker för OnePlus 7-serien. Företaget har sagt att det kommer att starta sÄdana popup-butiker (som sannolikt Àr mindre i skala Àn Experience Pop-Up) i sju stÀder, nÀmligen Bengaluru, New Delhi, Mumbai, Hyderabad, Pune, Chennai och Ahmedabad, med början kl. 19.00 den 15 maj.

OnePlus 7 Pro finns att köpa i Experience Pop-Up och i pop-up-butikerna. Att köpa smarttelefonen i dessa butiker ger dig exklusiva godsaker frĂ„n företaget, inklusive OnePlus Type-C Bullets, Netflix och Amazon Vouchers, tillsammans med OnePlus-bakvĂ€skor, totepĂ„sar och ‘Never Settle’ T-shirts. OnePlus 7-serien Ă€r planerad att lanseras den 14 maj i Indien och förvĂ€ntas ha Qualcomm Snapdragon 855 SoC som kryssar sin kĂ€rna och massor av andra intressanta funktioner.