Onlinebetalningar Àr enkla och sÀkra med Fintech App Trustly

Onlinebetalningar Àr enkla och sÀkra med Fintech App Trustly

Att shoppa pÄ internet Àr vanligt för de flesta anvÀndare, men onlinebetalningar skrÀmmer fortfarande mÄnga mÀnniskor, sÀrskilt betalningar med kreditkort. Oavsett om det Àr pÄ grund av enkel okunnighet om saken eller en ovilja att betala för alla avgifter som ofta Àr förknippade med dem, handlar vissa mÀnniskor inte online bara för att undvika att behöva hantera dessa betalningsmetoder.

Omedelbar tillgÄng till dina fingertoppar

Det finns fortfarande en annan aspekt som skickar mĂ€nniskor bort frĂ„n kreditkort: alla relaterade sĂ€kerhetsproblem som uppstĂ„r dĂ„ och dĂ„. ÄndĂ„ kan detta undvikas, som Tillförlitligt, ett svenskt fintechföretag, erbjuder ett sĂ€tt att betala online. Det lĂ„ter dig gĂ„ direkt frĂ„n ditt sĂ€kra bankkonto till handlare, konsumenter och andra banker med ett klick pĂ„ en knapp.

Kort, e-plÄnböcker, fakturor och till och med bitcoin Àr alla betalningsmetoder som beror pÄ bankkontot. Genom att stÀnga av mellanhÀnder, som kreditkort frÄn shoppingprocessen, fÄr du omedelbar tillgÄng till dina medel, samtidigt som du har en omfattande layout av din ekonomi.

Förutom all denna enkelhet och sÀkerhet behöver du inte registrera dig för nÄgra nya konton eller komma ihÄg annan inloggningsinformation. Du anvÀnder bara autentiseringsmetoden som tillÀmpas via din digitalbank. Ofta Àr kredit- och bankkort lÀnkade till vÄra bankkonton, sÄ varför inte anvÀnda vÄra konton direkt?

En super enkel process

Det Àr precis vad som kan göras med Trustly, dÀr betalningar görs i tre enkla steg:

    VÀlj vilken bank som ska anvÀndas och logga in via en sÀker anslutning. VÀlj det konto frÄn vilket vi vill att betalningen ska göras (om det finns fler Àn en); Verifiera köpet.

Och det Àr allt som finns i det. Att anvÀnda Trustly kan knappast vara enklare, eftersom det inte krÀver nÄgon registrering alls och det lagrar ingen kÀnslig information som kan anvÀndas för att komma Ät ett bankkonto.

Betydelsen av sÀkerhet

SÀkerhet Àr ett stort problem, eftersom Trustly Àr ett licensierat betalningsinstitut som Àr auktoriserat och övervakat av Finansinspektionen och har en licens för europeisk betalningstjÀnstleverantör (PSP) i enlighet med direktivet om betaltjÀnster (PSD, 2007/64 / EG). .

För tillfÀllet verkar Trustly i 29 lÀnder, alla i Europa. Det kommer frÄn det blomstrande Stockholm-innovationspanoramaet, vilket placerar Sverige som det frÀmsta landet i EU nÀr det gÀller innovation och ansvarar för utseendet hos mÄnga fintech-företag i landet.

Trots att dess uppsökande fortfarande Àr begrÀnsat till Europa, ger tjÀnster som den som Trustly erbjuder oss en glimt av vad framtiden ser nÀr det gÀller fintech-innovationer. Som det verkar Àr enkelhet och sÀkerhet nycklarna, vilket eliminerar sÄ mÄnga steg frÄn hela processen som möjligt.