OpenSignal: Verizon erbjuder den bÀsta strömmande videokvaliteten i USA

Verizon kommer att börja lÄsa telefoner i sitt nÀtverk igen

Eftersom var och en av de stora amerikanska lufttrafikföretagen fortsÀtter att tappa sig nÀrmare varandra nÀr det gÀller den övergripande kvaliteten, finns det fortfarande otaliga sÀtt att skilja oss mellan de fyra stora. I sjÀlva verket debuterade OpenSignal just denna vecka med sitt test för mobilvideoupplevelse, dÀr det sÀtter de fyra stora operatörerna mot varandra för att se vilka som erbjuder bÀsta videokvalitet medan de strömmar över en mobilanslutning, och resultaten kan överraska dig.

NÄvÀl, nÄgra av resultaten, hur som helst, eftersom Verizon överraskande kom ut pÄ toppen. Verizon lyckades göra 50,57 av 100, följt tÀtt av T-Mobile vid 48.15. Sprint slÀpade efter bÄda klockan 41.10, och att ta upp reat var AT&T pÄ 40.88. Om videostreaming Àr viktigt för dig har du nu ett sÀtt att bedöma varje operatör.

BildkÀlla: OpenSignal

Men som du kanske har noterat lÄter inte poÀngen 50 av 100 egentligen sÄ mycket bÀttre Àn de 40 och förÀndringar som AT&T uppnÄtt. OpenSignals Ian Fogg förklarar hur nÀra alla fyra transportörerna Àr nedan:

Trots klyftan mellan de tvÄ paren av operatörer landade alla fyra inom kategorin Fair i vÄra betyg. RÀttvis betyder att mobilanslutningar inte kunde stödja högupplöst video utan lÄngvarig stopp och lÄnga vÀntetider, men kunde hantera video med lÄg upplösning med fÄ problem. Ingen av de amerikanska operatörerna var ens nÀra att uppnÄ en perfekt poÀng.

Med andra ord, medan Verizon och T-Mobile tekniskt kan trumma Sprint och AT&T nÀr det gÀller videokvalitet, kommer du inte att mÀrka en signifikant skillnad, oavsett operatör. Tills nÄgon av transportörerna fÄr topp 55, Àr det inte möjligt att titta pÄ video med hög upplösning utan lÄnga laddningstider och ofta stopp.