Opera Reborn 3 stationÀr webblÀsare med Crypto Wallet, Web 3 explorer och gratis VPN lanserad

Opera Reborn 3 stationÀr webblÀsare med Crypto Wallet, Web 3 explorer och gratis VPN lanserad

“Den nya webblĂ€saren Opera Reborn 3 Ă€r kompatibel med Mac, Windows och Linux”

Opera har meddelat en ny version av sin webblÀsare Opera 60, kodnamnet Reborn 3. WebblÀsaren har ett omdesignat grÀnssnitt och nya sÀkerhets- och sekretessfunktioner som sÀgs skydda individens digitala liv. Reborn 3 Àr den första stora datorwebblÀsaren som innehÄller en inbyggd Crypto Wallet, sÀger Opera. WebblÀsaren lÄter ocksÄ anvÀndare utföra transaktioner och interagera med den blockchain-baserade Web 3-standarden. Den nya webblÀsaren Opera Reborn 3 Àr kompatibel med datorer som kör Mac-, Windows- och Linux-operativsystem.

Opera Reborn 3

FrÄn och med idag kommer anvÀndare att kunna utforska Web 3 genom att skriva den i adressfÀltet i skrivbordets webblÀsare. Crypto Wallet kan synkroniseras med Android-smarttelefonen via webblÀsarens mobilversion. Med detta kan anvÀndare hÄlla koll pÄ alla transaktioner som görs med hjÀlp av Web 3-webbplatsen. De kan bekrÀfta det pÄ samma sÀtt som de lÄser upp sitt system genom att anvÀnda till exempel ansiktsigenkÀnning eller fingeravtryck. Opera kommer snart att lÀgga till liknande funktioner i sin webblÀsare pÄ iOS och Opera Touch.

Bortsett frÄn det inkluderar Reborn 3 ocksÄ gratis VPN-tjÀnst, den nya grÀnslösa designen utan linjer mellan sektionerna och tvÄ distinkta teman: ljus och mörk, inspirerad av dagsljus och fotografering i svagt ljus för att justera ljusstyrkan för foton samtidigt som kontrasten bibehÄlls.

Som kommentar vid lanseringen sa Krystian Kolondra, EVP pĂ„ Opera, ”Ju mer tid vi spenderar online, desto mer behöver vi verktyg som hjĂ€lper oss att kontrollera sĂ€kerheten och integriteten i vĂ„ra digitala liv. Med den hĂ€r stora uppgraderingen (Reborn 3) tar vi det första steget till Web 3, den nya webben, dĂ€r anvĂ€ndarna har kontroll. Vi tror att varje webblĂ€sare under 2019 ska vara webb-3-redo. ”