OPPO 10x Lossless Zoom-kameratelefon ger lÀckage

OPPO 10x Lossless Zoom-kameratelefon ger lÀckage

“OPPO: s 10x Lossless Zoom-teknik inkluderar en 48MP huvudsensor, en 120-graders vidvinkelsensor och en teleobjektiv”

För bara ett par dagar sedan avslöjade OPPO kÀrnfunktioner i sin nya 10x Lossless Zoom-kamerateknik vid det pÄgÄende MWC 2019 i Barcelona. Vid evenemanget visade en prototyp av en smartphone med sin senaste kamerateknologi. TyvÀrr tÀcktes prototypenheten i ett fodral för att hÄlla sin kÀrnkonstruktion dold för allmÀnheten. Men nu gör en pÄstÄdd Ätergivning av denna smartphone rundor pÄ den kinesiska webbplatsen för sociala nÀtverk Weibo.

OPPO 10x förlustfri zoomkamera tech-telefon

Den lÀckta bilden av den namnlösa OPPO-telefonen med 10x Lossless Zoom-kamerateknik avslöjar sin design framifrÄn och bakifrÄn. NÀr vi pratar om baksidan först har enheten tre kameror, som Àr placerade i en remsa vertikalt, med hjÀlp av en LED-blixt. Denna instÀllning antas innehÄlla en 48MP högupplöst primÀr kamera, en 120 graders vidvinkelsensor och en teleobjektiv. PÄ bilden verkar telefonen ha en glansig bakpanel.

NÀr det gÀller frontdesignen föreslÄr den lÀckta renderingen att smarttelefonen kommer att ha ett iPhone X-liknande hack ovanför skÀrmen. KÀllan hÀvdar att skÄran kan ha en ToF 3D-ansiktsdetekteringsmodul, bortsett frÄn selfie-kameran, hörsnÀckan och andra sensorer. Enheten verkar ha mycket smala ramar runt skÀrmen. Inga andra detaljer har lÀckt ut av den hÀr telefonen just nu.

Vid sitt MWC-evenemang meddelade OPPO att den första smarttelefonen med 10x Lossless Zoom-kamerateknik kommer att slÀppas under andra kvartalet i Är. SÄ det Àr för tidigt att sÀga att designen i den lÀckta bilden ovan kommer att nÄ den slutliga produkten eller inte.