OPPO 5G-smarttelefon lanseras under H1 2019, intern smartwatch och smarta hörlurar i början

OPPO-smartphone med Snapdragon 665 SoC-ytor pÄ Bluetooth SIG

“I en intervju har företagets VD ocksĂ„ bekrĂ€ftat att det aktivt utvecklar IoT-produkter och tjĂ€nster”

Med 5G-eran som Ă€r igĂ„ng för att starta, Ă€r OEM-enheter redo att slĂ€ppa sina kompatibla enheter sĂ„ tidigt som möjligt. OPPO Ă€r bland de telefonmakare som hĂ„ller pĂ„ att utnyttja fördelarna med nĂ€sta generations mobilanslutning. Rapporterna sĂ€ger att företaget Ă€r redo att introducera sin 5G-smartphone pĂ„ tech-mĂ€ssan MWC 2019 senare denna mĂ„nad. Även om det fortfarande krĂ€ver validering, har OPPO-VD Chen Mingyong bekrĂ€ftat att lansera sin första smartphone med 5G-support snart.

OPPO R15 5G-anslutning

I en intervju med Qualcomm China sa Mingyong att OPPO förbereder sig för att lansera en telefon med den senaste Snapdragon 855-processorn under första halvÄret 2019. Samtidigt slÀpper den ocksÄ sin 5G-smartphone. Kommer det att vara eftertrÀdaren till OPPO Find X eller en 5G-variant av OPPO R17 Pro, ÄterstÄr att se.

OPPO

Annat Ă€n det, OPPO: s VD lyfte ocksĂ„ fram sina planer pĂ„ att införa smartklockor och hörlurar i framtiden. “Baserat pĂ„ anvĂ€ndarens höga frekvens och anvĂ€ndning över flera scenarier kommer vi att ta ledningen nĂ€r det gĂ€ller att rikta in smarta klockor och smarta hörlurar för att skapa nĂ€sta nybörjarprodukt,” Sa Mingyong i en intervju. ”5G + eran Ă€r inte bara Internet of Everything utan ocksĂ„ integrationen av alla saker. Den djupa integrationen av 5G med AI, AR och andra tekniker kommer att leda till ny hĂ„rdvara, ny anslutning och nya tjĂ€nster. ”

OPPO sÀgs ocksÄ aktivt bygga en öppen IoT-plattform för att pÄskynda utvecklingen av AI + IoT-teknik. Företaget strÀvar efter att vara den första tillverkaren som utvecklar en 5G-telefon och andra AI-produkter baserade pÄ nÀtverket. Det blir intressant att se hur produkterna visar sig vara. Vi hÄller en flik pÄ enheterna och hÄller dig uppdaterad sÄ snart det finns en uppdatering. SÄ fortsÀtt titta pÄ utrymmet!