OPPO A1K upptÀckte mottagande av NBTC-certifiering i Thailand, lanseringen förvÀntas snart

OPPO A1K upptÀckte mottagande av NBTC-certifiering i Thailand, lanseringen förvÀntas snart

“OPPO A1K förvĂ€ntas bli OPPO: s kommande smarttelefon pĂ„ nybörjarnivĂ„ med en vattendroppskĂ€rm”

OPPO verkar arbeta med en ny smarttelefon pÄ nybörjarnivÄ, som pÄstÄs kallas OPPO A1K. Handenheten (förvÀntas bli eftertrÀdaren till förra Ärets OPPO A1) har varit en del av ryktfabriken under de senaste dagarna. Det har nu dykt upp pÄ NBTC, som Àr en certifieringsplats i Thailand, med modellnummer CPH1923. Noteringen bekrÀftar bara handenhetens existens och det faktum att företaget nu kan lansera den nÀr som helst snart.

OPPO-A1-Face-Unlock.jpgOPPO A1 (för representation)

NÀr det gÀller specifikationerna sÀgs telefonen komma i tvÄ nyanser: Röd och Svart. Handenheten förvÀntas ha en vattendroppskÀrm och en enda kamera med LED-blixt pÄ bakpanelen. OPPO A1K kommer sannolikt att mÀta 154,4 x 77,4 x 8,4 mm och vÀga 165 gram, vilket innebÀr att den kan skryta med en 6-tums eller nÄgot större skÀrm.

Handenheten Àr tippad för att drivas av MediaTek Helio P22 SoC, i kombination med 2 GB RAM och 32 GB intern lagring, som bör utvidgas ytterligare med ett microSD-kort. Hela installationen kommer sannolikt att drivas av ett nötigt 4000 mAh batteri. OPPO A1K kommer enligt uppgift att missa en fingeravtryckssensor, vilket tvingar anvÀndare att lita pÄ ansiktslÄsningsfunktionen.

PrissÀttningen och tillgÀngligheten Àr de enda bitarna i pusslet som saknas just nu. Under tiden kommer företaget att lansera sin nya mellansmartphone under sin Reno-serie den 10 april. Det förvÀntas rulla ut sÄ mÄnga som fyra till fem smartphones med en nybörjarmodell utrustad med Snapdragon 710 SoC och den avancerade modellen kommer med flaggskeppet Snapdragon 855-chipset. HÄll dig uppdaterad för mer information!