OPPO A5-variant med 64 GB lagring lanserad i Indien: pris, specifikationer

OPPO A5-variant med 64 GB lagring lanserad i Indien: pris, specifikationer

“OPPO A5 fanns redan i Indien med 4 GB RAM och 32 GB lagring”

OPPO lanserade sitt budgeterbjudande med ett hack ovanför skÀrmen, OPPO A5, i Indien förra Äret. Smarttelefonen var en offlineexklusiv telefon och lanserades i en enda variant med 4 GB RAM och 64 GB lagring. Tidigare föreslog en lÀcka att OPPO kan arbeta med en ny variant med Snapdragon 625-processor och 3 GB RAM. Medan den varianten fortfarande Àr en del av ryktfabriken, har företaget tyst lanserat en ny variant med mer lagringsutrymme.

OPPO A5 64 GB pris i Indien

91mobiler har lÀrt sig frÄn detaljhandelskÀllor att företaget tyst har lanserat en uppgraderad variant av A5 i Indien. Den nya smarttelefonen behÄller alla specifikationer för den tidigare modellen förutom dubbelt sÄ mycket lagringsutrymme. Handenheten Àr redan klar för plockning i stora tegel- och murbrukbutiker över hela landet och ger dig tillbaka med 12 990 Rs.

OPPO A5 64 GB specifikationer

OPPO A5 levereras med en 6,2-tums HD + -skÀrm med bildförhÄllandet 19: 9 och den konventionella skÀrmskÀrmen överst. OPPO hÀvdar att smarttelefonen erbjuder skÀrm-till-kropp-förhÄllande pÄ 88,8 procent. Att driva smarttelefonens prestanda Àr en 1,8 GHz oktakÀrnig Qualcomm Snapdragon 450-processor, som stöds av en Adreno 506 GPU. Chipsatsen Ätföljs vidare av 4 GB RAM och 64 GB berÀttelse ombord. I programvaruavdelningen startar A5 ColorOS 5.1 baserat pÄ Android 8.1 Oreo. För sÀkerhet erbjuder telefonen fingeravtryckslÀsare och ansiktslÄsning.

OPPO-A5-Mirror-Pink_thumb.jpg

I avbildningsavdelningen har handenheten en dubbelkamerainstÀllning pÄ bakpanelen med en 13MP primÀr skytt bakom 2MP sekundÀr sensor. NÀr det gÀller selfies har OPPO A5 en 8MP snapper pÄ framsidan, som stöds av AI Technology 2.0 frÄn mÀrket. Slutligen kompletterar ett nötigt 4,230 mAh-batteri specifikationerna för smarttelefonen.