OPPO A5s med Helio P35 SoC och 4,230 mAh-batteri lanserades i Indien: pris, specifikationer

OPPO A5s price leak

“OPPO A5s Ă€r den första smarttelefonen i Indien med MediaTek Helio P35-chipset och har prissatts till 9 990 Rs”

En mÄnad efter att ha debuterat i Kina har OPPO A5s smartphone lanserats i Indien. Den nya nybörjarna frÄn mÀrket Àr inget annat Àn en nÄgot uppgraderad version av förra Ärets OPPO A5-smartphone. OPPO A5s levereras med en vattendroppskÀrm och Àr den första smarttelefonen i landet som har MediaTeks Helio P35-chipset.

OPPO A5s prislÀckage

OPPO A5s pris i Indien

OPPO A5s-priset i Indien har satts till 9 990 Rs för 2 GB RAM och 16 GB lagringsvariant, vilket Àr precis som vi exklusivt rapporterade förra veckan. Handenheten finns i tvÄ fÀrgalternativ: svart och rött, och enligt företaget sÄlde den frÄn 20 april i landet. Det finns ocksÄ en 4 GB RAM och 64 GB lagringsvariant av OPPO A5s vars pris inte har meddelats Ànnu. Varianten kommer att lanseras i Indien i maj 2019 i gröna och guld nyanser. Handenheten kommer att finnas tillgÀnglig pÄ Amazon Flipkart, Snapdeal, Tata CLiQ, PayTM Mall och alla offlinebutiker.

OPPO A5s specifikationer

NÀr det gÀller specifikationerna levereras OPPO A5s med en 6,2-tums HD + In-Cell-skÀrm och Android 8.1 Oreo-baserad pÄ ColorOS 5.2.1 ur lÄdan. MediaTek Helio P35 SoC som tickar i sin kÀrna Àr ihopkopplad med upp till 4 GB RAM och 64 GB intern lagring, som kan utökas upp till 256 GB genom att lÀgga till ett microSD-kort. I kameravdelningen vaggar telefonen en dubbel 13-megapixel + 2-megapixel-kamerainstallation pÄ baksidan och en 8-megapixel snapper pÄ framsidan för selfie och videosamtal. OPPO A5s har ocksÄ en bakmonterad fingeravtryckssensor och ett kraftigt 4230 mAh batteri.

OPPO A5s

Charles Wong, VD, OPPO Indien och president OPPO Sydasien, sa, ”PĂ„ OPPO har vi alltid fokuserat pĂ„ att förenkla vĂ„ra kunders liv och behov genom att sammanföra sömlösa smartphoneupplevelser till konkurrenskraftiga prispunkter. Med lanseringen av OPPO A5s strĂ€var vi efter att driva kuvertet ytterligare genom att ge vĂ„ra anvĂ€ndare mer kraft med avancerad teknik och fantastisk design till en budgetvĂ€nlig prispunkt. ”