OPPO arkiverar varumÀrke för Wysmo-, Scimix-, Disena-, Epicle-, Pintago- och Reno-enheter med EUIPO

OPPO-smartphone med Snapdragon 665 SoC-ytor pÄ Bluetooth SIG

“OPPO har patenterat flera varumĂ€rken, som kan associeras med dess hopfĂ€llbara enheter”

OPPO har redan gjort det ganska uppenbart att varumÀrket handlar om innovation och forskning och har sex FoU-anlÀggningar i sin portfölj och den sjunde planeras för Hyderabad, Indien. VarumÀrket visade sin innovativa skicklighet med lanseringen av Find X (första intryck) förra Äret, som var en av de första som kom med en motoriserad toppdel för att dölja selfie-kameran och ansiktslÄsningsmodulen. Tidigare denna mÄnad kom ett nytt varumÀrke frÄn företaget med namnet OPPO Limn upp. Nu har ytterligare sex varumÀrken frÄn varumÀrket registrerats pÄ Europeiska unionens immaterialrÀttsmyndighet setts pÄ TMviews webbplats.

De nya patenten har alla lĂ€mnats in av Domingo Galletero Company frĂ„n Alicante, Spanien, som Ă€r samma företag som arkiverade det tidigare varumĂ€rket för OPPO Limn. De nya varumĂ€rkena har registrerats med namnen Wysmo, Scimix, Disena, Epicle, Pintago och Reno. Även om varumĂ€rkena inte avslöjar nĂ„gonting av mycket substans har det klassificeringen klass 9. För oinvigde indikerar klass 9 tabletter, programvara, smartklockor, smartphones och tillbehör. Om vi ​​sĂ€tter tvĂ„ och tvĂ„ ihop, skulle det vara sĂ€kert att anta att alla dessa produkter kommer att vara ungefĂ€r desamma som OPPO Limn.

OPPO-logotyp

PÄ tal om OPPO Limn, spekuleras det att detta kan vara den första hopfÀllbara smartphone- och surfplatthybriden frÄn den kinesiska telefonmakaren. OPPO: s produktchef Chuck Wang tillkÀnnagav 2018 att varumÀrket kan tillkÀnnage en hopfÀllbar mobil enhet vid Mobile World Congress 2019. Det finns dock inget ord om specifikationer, programvara, slÀppdatum och prissÀttning vid denna tidpunkt.

91mobiler kommer att vara pĂ„ golvet vid MWC 2019 som hĂ„lls i Barcelona, ​​Spanien nĂ€sta mĂ„nad och kommer att ge dig den senaste uppdateringen nĂ€r och nĂ€r de tillkĂ€nnages, sĂ„ hĂ„ll dig uppdaterad.