OPPO AX5s nyckelspecifikationer avslöjade genom Bluetooth-certifiering

OPPO-smartphone med Snapdragon 665 SoC-ytor på Bluetooth SIG

“OPPO AX5s har en 6,2-tums HD + -sk√§rm, MediaTek Helio P35-processor, Android Oreo och 4000 mAh-batteri”

Info-communication Media Development Authority (IMDA) i Singapore certifierade nyligen en kommande OPPO-smartphone med modellnummer CPH1920. Enheten har nu också rensat Bluetooth-certifieringen, vilket tyder på att lanseringen är överhängande. Listan visar att OPPO CPH1920 stöder Bluetooth 5.0 Low Energy. CPDA1920-IMDA-listan som tidigare bekräftat att handenheten kommer att heta OPPO AX5s.

Bluetooth SIG-listan √∂ver smarttelefonen OPPO AX5s visar ocks√• smarttelefonens specifikationer. Det avsl√∂jar att handenheten kommer att ha en 6,2-tums sk√§rm med HD + uppl√∂sning. Handenheten drivs av en MediaTek oktak√§rnprocessor klockad vid 2,3 GHz. √Ąven om processorns namn inte √§r bekr√§ftat eller avsl√∂jas √§nnu, kan det vara Helio P35 som g√•r med klockhastigheten.

OPPO AX5s

Handenheten kommer att packa ett bra 4230mAh batteri och bör ge bra resultat. Enheten har också en fingeravtryckssensor, som kommer att placeras på baksidan, under kameramodulen. När det gäller anslutning kommer den att ha 4G LTE samt Wi-Fi och körs på ColorOS 5.2 baserat på Android Oreo.

Bortsett från AX5s förväntas OPPO lansera de nya prisvärda A-seriens telefoner; A1K och A5s. Medan A1K kommer att vara en nybörjartelefon med Helio P22, IMG PowerVR GE8320 GPU som klockade på 650MHz. A1K rapporteras komma i en enda variant med 2 GB RAM och 32 GB intern lagring, körs på Android 9.0 Pie-baserad ColorOS 6.0 och drivs av ett 4000 mAh batteri. Tyvärr finns det inga ord om lanseringsdatumet eller de fullständiga specifikationerna för nämnda telefoner. Vi måste vänta lite mer tid för att lära oss mer om de kommande OPPO-telefonerna.