OPPO F11 Pro Avengers Limited Edition lanserades i Indien: pris, specifikationer

OPPO F11 Pro Avengers Limited Edition lanserades i Indien: pris, specifikationer

“Smartphone med OPPO F11 Pro Avengers Limited Edition kommer med speciellt Marvel Avengers-tema och en blankblĂ„ yta pĂ„ baksidan”

De Avengers: Endgame film trÀffar teatrar i Indien idag, och för att fÄ ut det mesta av Marvels superhjÀltefilmfranchise har OPPO presenterat F11 Pro Avengers Limited Edition. Handenheten liknar F11 Pro (recension) som lanserades förra mÄnaden i landet. Den begrÀnsade utgÄvan kommer med Avengers-logotypen och teman och levereras i en speciell lÄda.

OPPO-F11-Pro-Marvel-Avengers-upplagan

OPPO F11 Pro Avengers Limited Edition pris, tillgÀnglighet

Priset pĂ„ OPPO F11 Pro Avengers Limited Edition i Indien Ă€r 27990 Rs för den enda 6 GB RAM och 128 GB lagringsvariant. Handenheten kan sĂ€ljas i landet frĂ„n och med den 1 maj. Intresserade mĂ€nniskor kan dock förboka det pĂ„ e-handelsplattformen Amazon.in frĂ„n och med idag. Handenhetens speciella detaljhandelsförpackning har Avengers-logotypen uppe och innehĂ„ller ett fodral med Captain America-tema och ett “Collection Certificate” som har Avengers-mĂ€rken.

OPPO F11 Pro Avengers Limited Edition-specifikationer

OPPO-F11-Pro-Marvel-Avengers-upplagan

NÀr det gÀller specifikationerna liknar OPPO F11 Pro Avengers Limited Edition standardversionen. Den har samma 6,5-tums skÀrmfri skÀrm med full HD + -upplösning och 90,9 procent skÀrm-till-kropp-förhÄllande. Handenheten drivs av MediaTek Helio P70 12nm-processor i kombination med 6 GB RAM (ingen 4 GB-variant) och kör ColorOS 6.0 baserat pÄ Android 9.0 Pie ur lÄdan. I kameravdelningen har enheten en primÀrsensor pÄ 48 megapixlar pÄ baksidan och en sekundÀr skytt pÄ 5 megapixel för djup- eller portrÀttbilder. Den frÀmre kameran vaggar en 16MP snapper för selfies och videosamtal. Ett 4000 mAh-batteri med VOOC-blixt 3.0 laddar enheten. Anslutningsalternativen inkluderar Dual 4G VoLTE, WiFi 802.11 ac (2,4 GHz + 5 GHz), Bluetooth 4,2, GPS / GLONASS, mikro-USB-port.

Skillnaden Àr pÄ designfronten; OPPO F11 Pro Avengers Limited Edition har en blankblÄ yta med ett sexkantigt mönster under och Avengers-logotyp i rött. Enhetens strömbrytare har ocksÄ fÄtt en röd nyans för att matcha telefonens övergripande design.