OPPO F11 Pro India-lansering bekrÀftad den 5 mars

OPPO F11 Pro India-lansering bekrÀftad den 5 mars

“F11 Pro kommer att vara ett mellanklassutbud med en 32MP pop-out selfie-kamera och 128 GB lagringsutrymme”

Tidigare den hÀr mÄnaden, 91mobiler rapporterade uteslutande att OPPO kommer att slÀppa sin nÀsta generations F-serie smartphone, OPPO F11 Pro, i Indien under den första veckan i mars. I linje med vÄr rapport har OPPO meddelat att de kommer att lansera F11 Pro i landet vid ett evenemang den 5 mars i Mumbai. Dessutom har den kinesiska teknikjÀtten bekrÀftat ett par viktiga funktioner i det kommande F-serien.

OPPO F11 Pro-inbjudan

PÄ en teasersida pÄ sin webbplats har OPPO avslöjat att F11 Pro kommer att flagga med en primÀrkamera pÄ 48 megapixlar pÄ baksidan, med hjÀlp av en sekundÀr shooter pÄ 5 megapixel. Den AI-drivna huvudsensorn pÄ 48 megapixlar spioneras för att leverera förbÀttrade portrÀtt under svagt ljus. För selfies kommer smarttelefonen att skryta med en pop-out-kamera pÄ toppen, men det finns inget ord om sin sensor just nu. VÄra kÀllor föreslog dock att telefonen kommer att ha en selfie-kamera pÄ 32 megapixlar, precis som den nyligen lanserade Vivo V15 Pro.

OPPO F11 Pro fram

Dessutom har OPPO meddelat att F11 Pro kommer med stöd för VOOC 3.0 snabbladdningsteknik. Telefonen har en nĂ€stan ramlös design med vad OPPO kallar en “Panoramic Screen”. Slutligen har bilderna som delas av mĂ€rket avslöjat att smarttelefonen kommer att ha en bakmonterad fingeravtryckssensor och kommer i en 3D-gradientglasfinish.

I ett tidigare pressmeddelande avslöjade OPPO att F11 Pro kommer att ha ett Super Night-lĂ€ge. Detta lĂ€ge fungerar med varumĂ€rkets AI Ultra-Clear Engine, som inkluderar AI Engine, Ultra-Clear Engine och Color Engine. “AI-motorn och den ultraklara motorn ger det perfekta Super Night-lĂ€get som intelligent kĂ€nner igen scener och optimerar instĂ€llningarna. Det hjĂ€lper ocksĂ„ till att optimera bildstabilisering vid lĂ„ng exponering, prestanda i svagt ljus och hudens ljusare, ” förklarade varumĂ€rket.

OPPO F11 Pro tillbaka

Medan OPPO Ànnu inte har avslöjat nÄgra andra specifikationer för F11 Pro, föreslÄr vÄra kÀllor att telefonen kommer att vara packad med en avancerad MediaTek-processor. Dessutom kan vi bekrÀfta att telefonen kommer att ha 6 GB RAM-minne och 128 GB lagringsutrymme. Medan det exakta OPPO F11 Pro-priset i Indien kommer att tillkÀnnages vid lanseringsevenemanget i Mumbai, kan vi förvÀnta oss att det Àr ett erbjudande pÄ 25 000 sub-Rs.