OPPO F11 Pro India lanseringssats för idag: hur man tittar pÄ livestream

OPPO F11 Pro India lanseringssats för idag: hur man tittar pÄ livestream

“I enlighet med teasers visar OPPO F11 Pro en 6,5-tums FHD + -skĂ€rm med 90,9 procent skĂ€rm-till-kropp-förhĂ„llande och pop-up selfie-kamera”

OPPO har varit pÄ en overdrive för att reta funktionerna i sin kommande smartphone, OPPO F11 Pro, pÄ sociala medier. Tack vare dessa teasers vet vi redan att F11 Pro kommer att prata med en upphöjande selfie-kamera, ett imponerande förhÄllande mellan skÀrm och kropp och mer. Efterföljaren till F9 Pro (recension) förvÀntas bli en stor uppgradering.

Hur man ser OPPO F11 Pro India lanseringsevenemang live

OPPO Ă€r redo att lansera F11 Pro vid ett evenemang som hĂ„lls i Mumbai kl 19.00 idag. Som företaget har gjort tidigare kommer de senaste uppdateringarna frĂ„n lanseringshĂ€ndelsen att publiceras i realtid via OPPO: s officiella sociala mediekanaler – Facebook och Twitter. OPPO kommer ocksĂ„ att streama evenemanget pĂ„ dess officiella Youtube kanal för fans över hela landet. Vi har inbĂ€ddat livestreamvideon nedan för att göra det lĂ€ttare för vĂ„ra lĂ€sare. Se till att komma tillbaka under livestreamtiden för att se smarttelefonen avslöja live frĂ„n evenemanget.

OPPO F11 Pro förvÀntade specifikationer

Det Àr din tid att lysa. ⭐
FÄ en #BrilliantPortrait, Àven i svagt ljus. OP # OPPOF11Pro kommer snart. Pic.twitter.com/KfZ96bTVE5

– OPPO (@oppo) 21 februari 2019

OPPO har redan retat en massa funktioner i den snart lanserade F11 Pro. Smarttelefonen kommer med en 6,5-tums FHD + -skÀrm utan skÀrm och ram utan 90,9 skÀrm-till-kropp-förhÄllande. Prestandaavdelningen kommer att tas om hand av MediaTeks Helio P70 SoC, tillsammans med 6 GB RAM och upp till 128 GB lagring. Telefonmakaren har ocksÄ meddelat att enheten kommer att levereras med Hyperboost-tekniken, som Àr en prestandaaccelereringsmotor för att förbÀttra prestandan.

VarumÀrket har redan bekrÀftat att baksidan av smarttelefonen kommer att gunga med en dubbla kamerainstÀllning med 48MP primÀr shooter bakom en 5 megapixel djupenhet. Kameraappen kommer att vara utrustad med funktioner som portrÀttlÀge i svagt ljus och AI-stödda lÀgen. Pop-up selfie-kameran rymmer en 32MP-shooter. För sÀkerhet finns det en bakmonterad fingeravtryckslÀsare. Slutligen driver ett 4000 mAh batteri med stöd för VOOC 3.0 snabb laddning hela paketet.