OPPO F11 Pro kommer med 90,9 procent förhållande mellan skärm och kropp

OPPO F11 Pro kommer med 90,9 procent förhållande mellan skärm och kropp

“H√∂jdpunkten i OPPO F11 Pro √§r fascinationen p√• hela sk√§rmen och popup-selfie-kameran.”

OPPO F11 Pro India-lanseringen är planerad till 5 mars. Telefonen har redan retats och vi vet i stort sett allt som finns att veta om den. OPPO F11 Pro-specifikationerna läckte också ut nyligen. Nu har företaget lagt upp en teaser om telefonens höga förhållande mellan skärm och kropp, vilket det kommer att uppnå genom att ersätta vattendroppskåran med en popup-selfie-kamera som vi tidigare har sett på Vivo-enheter.

Företaget tog till Twitter för att skicka en teaser av den kommande OPPO F11 Pro och skryta om 90,9 skärm-till-kropp-förhållandet för telefonen. Naturligtvis betyder det att handenheten har tunna ramar på sidorna såväl som på toppen. Vi kan se i teasern att ett tunt hörsnitsgaller syns på toppen. Utan ett hack och ett högt förhållande mellan skärm och kropp kan köpare njuta av att titta på videor och spela spel utan hinder.

Teasern berättar om telefonens panoramaskärm och hur den kommer att hjälpa till att ge uppslukande spelupplevelse. PUBG Mobile-spelare kommer att ha mycket kul när de spelar det på den här telefonen. För dem som undrar kommer OPPO F11 Pro att ha en 6,5-tums FHD + -skärm.

OPPO F11 Pro specifikationer

Eftersom alla specifikationer också har läckt ut, låt oss köra ner listan. Telefonen sägs drivas av MediaTek Helio P70-processorn och kommer med upp till 6 GB RAM och 128 GB lagring. Pop-up-mekanismen för den främre kameran kommer att rymma en 32-megapixelsensor, som liknar Vivo V15 Pro (recension). Enheten kommer också att ha en dubbla bakre kamerainställning med en primär 48-megapixelsensor och en 5-megapixel djupenhet. Det kommer att ha ett 4000 mAh batteri och stödja VOOC 3.0 snabb laddning.

OPPO presenterar den här telefonen den 5 mars i Mumbai. Vi förväntar oss att telefonen ska prissättas till cirka 25 000 Rs och den bör säljas någon gång nästa vecka.

[Previous Story]Samsung Galaxy S10 ultraljuds fingeravtrycksläsare på skärmen blir reptestad

[Next Story]Acer Predator Helios 500 recension: den b√§rbara datorn ‘g√∂r allt’