OPPO F11 Pro läckt live-bild avslöjar gradientfärgalternativ

OPPO F11 Pro India-lansering bekräftad den 5 mars

“OPPO F11 Pro f√∂rv√§ntas bli den kommande enheten med en upph√∂jd frontkamera och kant-till-kant-sk√§rm”

OPPO bekräftade igår att den snart kommer att lansera F11 Pro-smarttelefonen i Indien. Mellanklassutbudet har läckt ut oavbrutet de senaste veckorna och företaget retade det nyligen via sitt officiella Twitter-konto. OPPO F11 Pro India lanseringsdatum har ännu inte avslöjats, men rykten tyder på att det kan vara i början av mars. Innan den officiella avtäckningen har en livebild av OPPO F11 Pro dykt upp för att avslöja gradientfinish och färgalternativ.

Jag har n√•gra exklusiva detaljer ang√•ende OPPO F11 Pro‚Ķ. Bokningar i Indien b√∂rjar den 22 februari. Lanseringen b√∂r senare √§n det datumet! ūüėÄ Gillar du telefonen? pic.twitter.com/mPgP2pCKlk

– Ishan Agarwal (@ ishanagarwal24) 13 februari 2019

Tipster Ishan Agarwal publicerade livebilden av OPPO F11 Pro och sa också att förbokningar för handenheten börjar så tidigt som den 22 februari. Som framgår av bilden ovan kommer smarttelefonen att finnas i minst två färgalternativ: Blå och Lila. Det lila alternativet har helt klart en lutning, men detsamma kunde inte sägas med säkerhet om den blåa. Andra detaljer som kameramoduler verkar vara på exakt samma position som visas i render. Telefonen kommer med dubbla kameror placerade på den vertikala remsan som sträcker sig från den övre kanten av bakpanelen, och strax under det får du en fingeravtryckssensor. En separat tryckåtergivning av samma tipster visar den övre halvan av bakpanelen.

Officiell högupplöst rendering av OPPO F11 Pro. Ser bra ut! #OPPO # OPPOF11Pro pic.twitter.com/uMvSSKCobf

– Ishan Agarwal (@ ishanagarwal24) 14 februari 2019

Medan enhetens fascia inte har avslöjats, har tidigare läckor redan bekräftat en kant-till-kant-skärm utan hack eller ram alls. Dessutom sägs telefonen skryta med en upphöjd frontkamera, som är tippad för att vara en 32-megapixelspelare. Telefonens primära kameror bekräftas att de gungar en jättestor 48-megapixelsensor ihop med en djupgivare (okänd upplösning).

Under huven kommer OPPO F11 Pro enligt uppgift packa en MediaTek SoC, ihopkopplad med 6 GB RAM och 128 GB intern lagring. Telefonen kommer troligen med en prislapp på under Rs 25.000. Det är allt vi vet hittills, men håll dig uppdaterad för mer information!