OPPO F11 Pro Marvels Avengers Edition har lanserats, och det Àr dÀrför vi inte kan hÄlla vÄr spÀnning

OPPO F11 Pro Marvels Avengers Edition har lanserats, och det Àr dÀrför vi inte kan hÄlla vÄr spÀnning

“Den nya OPPO F11 Pro Marvels Avengers Limited Edition Ă€r en perfekt smartphone för superhjĂ€ltefanatiker”

VĂ€rlden av smartphones utvecklas stĂ€ndigt, vilket innebĂ€r att tillverkare stĂ€ndigt mĂ„ste införa sina enheter med nya funktioner för att vĂ€cka köpare. En sak till som telefonmakarna kan göra för att uppnĂ„ detta Ă€r att tillgodose de som Ă€r fans av sina telefoner sĂ„vĂ€l som nĂ„got annat, sĂ€g till exempel en film eller en bil. Det Ă€r dock en tuff balanshandling – en som vĂ€ldigt fĂ„ företag har lyckats behĂ€rska. OPPO Ă€r ett varumĂ€rke som har lyckats göra detta ganska bra, och nu har varumĂ€rket lanserat den nya OPPO F11 Pro Marvel’s Avengers Limited Edition i samarbete med Marvel Studios för att fira slĂ€ppet av Avengers: Endgame-filmen.

OPPO F11 Pro Marvel Avengers Edition 43

OPPO har ett lÄngvarigt arv nÀr det gÀller enheter med begrÀnsad upplaga, vi var ganska glada över att fÄ en nÀrmare titt pÄ den helt nya OPPO F11 Pro Marvels Avengers Limited Edition. Och som förvÀntat, vad som kommer att fÀsta din uppmÀrksamhet mot den speciella varianten av telefonen Àr dess distinkta fÀrgvÀg. Tack vare Marvel Avengers-mÀrket har telefonens baksida logotypen i blÄ och röda fÀrger. Inspirerad av Avengers: Endgame-filmen har bakpanelen en unik blÄ nyans med ett invecklat sexkantigt mönster som pÄminner om Captain America: s krigsdrÀkt med skalor. Bakpanelen har ocksÄ en partiell stor logotyp över hela ryggen och en liten komplett logo av Avengers ovanför kameramodulen. OPPO tillhandahÄller Àven ett fodral med Captain America-tema med en mittring i form av sin sköld och ett unikt samlarmÀrke.

OPPO F11 Pro Marvel Avengers Edition 40

Det Ă€r inte allt. Smarttelefonen kommer ocksĂ„ packad med nĂ„gra fantastiska godsaker i detaljhandelsförpackningen. Inuti lĂ„dan fĂ„r du ett speciellt blĂ„tt fodral som kommer med Captain America’s sköld för att skydda enheten. Du fĂ„r ocksĂ„ insamlingscertifikat som har mĂ€rken frĂ„n den ursprungliga Avengers-gruppen.

OPPO F11 Pro Marvel Avengers Edition 16

Att lÀgga till utseendet Àr smartphone-skÀrmens utan ram, hack, som domineras av en stor 6,5-tums full HD + -skÀrm. OPPO F11 Pro Marvels Avengers Limited Edition har kunnat uppnÄ detta genom att erbjuda en stigande kamera framÄt som döljer selfie-kameran som Àr klassad till 16MP. Och sedan finns det dubbla bakre kameramatrisen som Àr befolkad av en 48MP huvudsensor och en 5MP sekundÀr djupsensor.

Naturligtvis, om du lyckas titta förbi den fantastiska designen kommer OPPO F11 Pro Marvel’s Avengers Limited Edition inte att göra dig besviken nĂ€r det gĂ€ller dess specifikationer. Den drar ström frĂ„n 12nm Helio P70-chipsetet, som levereras med en 2,1 GHz fyrkĂ€rnig processor och en Mali-G72 MP3 GPU. Denna enhet fĂ„r stöd av 6 GB RAM-minne vilket sĂ€kerstĂ€ller smidig anvĂ€ndning. Den begrĂ€nsade upplagan levereras med 128 gig minne ombord som ska ta hand om alla dina lagringsbehov. Smarttelefonen kör Android 9.0 Pie-baserad version av ColorOS, som har nĂ„gra smarta nya tillĂ€gg. Allt detta backas upp av ett nötigt 4000 mAh batteri, som kommer med Super VOOC 3.0-teknik för att snabbt smörja upp smarttelefonen.

OPPO F11 Pro Marvel Avengers Edition 07

Som du ser markerar enheten redan alla rÀtt rutor. Och med Limited Edition-modellen har förslaget precis blivit mer attraktivt och oemotstÄndligt, om vi fÄr lÀgga till. Den nya enheten sÀljs i Indien frÄn 1 maj pÄ Amazon Indien och 4 maj i butiker. Om du Àr ett Marvel-fan och vill plocka upp en för dig sjÀlv, mÄste du betala ut Rs 27.990.