OPPO F11 Pro med 48 MP dubbelkamera bak och upphöjande selfie-kamera för att lanseras i Indien snart

OPPO F11 Pro India-lansering bekrÀftad den 5 mars

“OPPO har officiellt retat lanseringen av F11 Pro i Indien pĂ„ Twitter, men har inte bekrĂ€ftat lanseringsdatumet”

OPPO Ă€r redo att lansera sin nĂ€sta F-serie smartphone – OPPO F11 Pro – i Indien snart. VarumĂ€rket tog till Twitter för att reta lanseringen av sitt kommande mellanklassutbud. SĂ€rskilt smarttelefonen har varit i rykten mycket nyligen, med den senaste som avslöjade att telefonen har fĂ„tt certifiering frĂ„n tre tillsynsmyndigheter över hela vĂ€rlden under modellnumret CPH1969.

De sÀger att en bild Àr vÀrd tusen ord.
Vi sÀger att en #BrilliantPortrait Àr vÀrt Ànnu mer.

RT om du Àr redo för den nya # OPPOF11Pro, lanseras snart. pic.twitter.com/5ZyAirvzPf

– OPPO (@oppo) 13 februari 2019

Teaseren avslöjar att OPPO F11 Pro kommer med en 48-megapixelkamera pÄ baksidan, vilket bekrÀftar vÄr exklusiva rapport frÄn förra veckan. Teasern belyser ocksÄ funktionerna i svagt ljus, vilket tyder pÄ att telefonen kommer med AI-aktiverat Super Night Mode. TyvÀrr ger inte kampanjen nÄgon annan information, Àven om den retar handenhetens design. Enligt renderingen som erhÄllits av oss kommer smarttelefonen att ha en helskÀrmsfascia med en stor haka. VÄra kÀllor har ocksÄ informerat om att F11 Pro kommer att flagga med en sjÀlvhöjande mekanism för selfie-kameran, som har en 32MP-upplösning.

OPPO F11 Pro gör lÀckage

PÄ baksidan kan F11 Pro ses med dubbla bakre kameror, vilket tyder pÄ att en djupgivare skulle följa med den primÀra 48MP-skytten. NÀr det gÀller specifikationerna kommer sannolikt OPPO: s kommande telefon att komma med en avancerad MediaTek SoC som stöds av 6 GB RAM och 128 GB anvÀndarutökbart lagringsutrymme.

Även om lanseringsdatumet inte har avslöjats av företaget, förvĂ€ntas OPPO F11 Pro tillkĂ€nnages i början av mars. NĂ€r det gĂ€ller prissĂ€ttningen föreslĂ„r rykten att telefonen kommer med en prislapp pĂ„ mindre Ă€n Rs 25 000.