OPPO F11 Pro med 48MP dubbla bakre kameror och pop-up selfie shooter lanserad; pris, specifikationer

OPPO F11 Pro - Featured

“OPPO F11 Pro kommer in som en laddad mid-ranger med kraftfulla kameror, Helio P70-chipset och ett 4000 mAh batteri”

Efter otaliga teasers har OPPO äntligen gått vidare och lanserat sin senaste F-serie smartphone i Indien РOPPO F11 Pro. Den senaste smarttelefonen från företaget kommer som efterträdare till OPPO F9 Pro (recension) och ger några intressanta funktioner. Prime bland dem är en upphöjande selfie-kamera, AI-stödda kamerafunktioner och en 6,5-tums panoramaskärm. Företaget tillkännagav också OPPO F11 vid evenemanget, som saknar den upphöjande selfie-kameran och kommer istället med ett vattendroppskår.

OPPO F11 Pro-pris i Indien, tillgänglighet

OPPO F11 Pro - Utvalda

OPPO erbjuder den senaste smarttelefonen i F-serien i en enda konfiguration på 6 GB + 64 GB. OPPO F11 Pro-priset i Indien är satt till 24 990 Rs. Telefonmakaren har lanserat F11 Pro i två attraktiva nyanser med en trippel färggradient РThunder Black och Aurora Green. OPPO F11, å andra sidan, ger dig tillbaka med Rs 19,990 och erbjuds i Fluorite Purple och Marble Green nyanser.

OPPO F11 Pro India-tillgängligheten börjar den 15 mars från större online- och offline-återförsäljare i Indien inklusive Flipkart-, Amazon-, Paytm- och OPPO-butiker. Förbeställningarna för dessa smartphones startar idag.

OPPO F11 Pro specifikationer

OPPO F11 Pro

OPPO F11 Pro har en 6,5-tums full HD + -skärm, som den hänvisar till som en panoramaskärm eftersom det inte finns något hack. Men smarttelefonen har fortfarande en stor haka längst ner på skärmen. Enligt varumärket erbjuder telefonen ett imponerande förhållande mellan skärm och kropp på 90,9 procent. MediaTek Helio P70-chipset sitter vid förarsätet på smarttelefonen, vilket åtföljs av antingen 4 GB eller 6 GB RAM, beroende på vilken variant du väljer. När det gäller säkerheten kommer handenheten med en bakmonterad fingeravtrycksskanner och AI-bakad ansiktslåsning.

I bildavdelningen har OPPO utrustat F11 Pro med en dubbelkamerainstallation som består av en 48MP primär shooter och en 5MP djupavkänningsenhet med LED-blixt. Kameraappen har utrustats med intelligenta funktioner som AI Ultra-clear Engine, Ultra Night Mode, Dazzle Color Mode, AI Scen Recognition och mer. När det gäller selfies får du en 16MP-enhet inuti upphöjningsmekanismen på toppen.

Slutligen kompletterar ett rejält 4000 mAh batteri med stöd för OPPOs senaste VOOC 3.0 snabb laddningsteknik specifikationsbladet. Den vanliga OPPO F11 tillkännagavs också vid samma evenemang, som behåller alla specifikationer för Pro-varianten förutom vattendroppskåran, 4 GB RAM, 128 GB lagring och något större 4 020 mAh batteri.