OPPO F11 Pro videoteaser lÀcker, belyser full design

OPPO F11 Pro India-lansering bekrÀftad den 5 mars

“Videoteasern visas Ă€nnu inte pĂ„ officiella OPPO-kanaler men bekrĂ€ftar inte F11 Pro’s pop-up selfie-kamera”

OPPO har retat den kommande F11 Pro-smarttelefonen via en kort officiell smygvideo för nÄgra dagar tillbaka. Nu har en ny video teaser lÀckt ut online idag, som Ànnu inte kommer att publiceras av OPPO men ser vÀldigt officiellt ut, kastar ljus pÄ smarttelefonen frÄn alla vinklar. Den officiella videoteasern lÀmnar nÀstan ingenting Ät fantasin nÀr det gÀller design. Teasern kommer efter en lÀcka som vi rapporterade igÄr visade hela bakpanelen pÄ smarttelefonen i mitten. Trots allt detta finns det fortfarande inget officiellt lanseringsdatum för smarttelefonen.

För det första bekrÀftar teasern pop-up-kameradesignen som var tidigare i rykten. Det bekrÀftar ocksÄ de tvÄ Thunder Black- och Aurora Green-fÀrgerna pÄ handenheten och bekrÀftar ocksÄ den bakre fingeravtryckslÀsaren. Konstigt nog Àr detta ett konstigt drag eftersom OPPOs billigare telefoner som OPPO K1 har en fingeravtryckslÀsare pÄ skÀrmen. OPPO F11 Pro har en USB Type-C-port och ett 3,5 mm hörlursuttag visar tack och lov teasern.

NÀr det gÀller specifikationer Àr vissa saker fortfarande ganska osÀkra. För det första vet vi inte vilken processor som kommer att anvÀndas, men rykten pekar pÄ ett avancerat MediaTek-chip som driver mid-ranger. Den bakre 48MP-kameran Àr bekrÀftad medan den frÀmsta popup-modulen tros rymma en 32MP selfie-shooter.

OPPO F11 Pro förvÀntas ocksÄ vara den Indien-versionen av den kommande OPPO R-serien som vanligtvis sÀljs i Kina, men som för sent har ocksÄ debuterat i Indien vilket gör saker lite förvirrande. OPPO F9 Pro kom med VOOC-laddning och man tror att OPPO kommer att fortsÀtta samma snabbladdningsteknik i sin efterföljare. Rykten talar om att F11 Pro kommer att prissÀttas under 25 000 Rs och kommer att tÀvla med Vivos V15 som kommer att lanseras den 20 februari med en trippel bakre kamera och en pop-up selfie shooter.

[Previous Story]Mi 9 Explorer Edition, nya Mi Router kan presenteras vid Xiaomis 20 februari-evenemang

[Next Story]Samsung Galaxy Fit / Fit e fitness tracker lÀckt ut via officiell app