OPPO F11 Pro vs OPPO F9 Pro: priser i Indien och specifikationer jämfört

OPPO F11 Pro vs OPPO F9 Pro: priser i Indien och specifikationer jämfört

“OPPO F11 Pro levereras med en 16 megapixel pop-up selfie-kamera och en helsk√§rmsvisning”

OPPO har äntligen gått vidare och tillkännagav den helt nya OPPO F11 Pro-smarttelefonen i Indien. Efterföljaren till F9 Pro (recension) har förbättringar över hela linjen inom hårdvaru-, design- och kameravdelningar. En av de största förbättringarna av F11 Pro jämfört med sin föregångare är den bakåtvända 48-megapixelkameran och helskärmsdisplayen utan att använda några skåror eller kamerautskärningar. Så om du undrar vad hela den nya smarttelefonen ger till bordet, jämför vi i det här inlägget F11 Pro-pris, funktioner och specifikationer med F9 Pro.

OPPO F11 Pro vs OPPO F9 Pro-pris i Indien

Precis som sin föregångare är varumärkets senaste en mellanklass-smartphone. OPPO F11 Pro-priset i Indien är 24 990 Rs för varianten med 4 GB RAM och 64 GB internt lagringsutrymme. Den finns i två färgalternativ, som kallas Thunder Black och Aurora Green.

Oppo F11 Pro Front

I ledningen fram till lanseringen av F11 Pro sänkte OPPO F9 Pro India-priset för några veckor sedan. Telefonen börjar nu vid 19 990 Rs med 6 GB RAM och 64 GB lagringsutrymme. Om du vill ha en variant med 128 GB lagringsutrymme, kommer det att sätta dig tillbaka med 23 990 Rs. Smarttelefonen finns i färgerna Starry Purple, Sunrise Red och Twilight Blue.

OPPO F11 Pro vs OPPO F9 Pro specifikationer

Den nya OPPO F11 Pro har många designförändringar jämfört med F9 Pro. Medan OPPO F9 Pro kom med ett vattendroppskär, har F11 Pro en skärmfascia med nästan inga ramar. OPPO har valt att välja en popup-kamera istället för ett hack, vilket ger användaren en mer uppslukande multimedia- och spelupplevelse. De bakre kamerorna är nu monterade vertikalt på mitten.

Oppo F11 Pro Back 1

När det gäller den faktiska hårdvaran har OPPO F11 Pro en 6,53-tums FHD + -skärm och drivs av MediaTek Helio P70-chipset. Chipsatsen är kopplad till maximalt 6 GB RAM och 128 GB internt lagringsutrymme. Däremot innehöll F9 Pro en 6,3-tums full HD + -skärm och använde den tidigare generationen Helio P60-processorn. OPPO sålde F9 Pro med 6 GB RAM och upp till 128 GB lagring också.

OPPO F9 ProOPPO F9 Pro

F11 Pro levereras med ett 4000 mAh batteri, vilket är 500 mAh mer än vad du fick med sin föregångare. OPPO har också inkluderat sin VOOC 3.0 snabbladdningsteknik med den nya telefonen, som kan gå från 0 till 100 på bara 80 minuter. Telefonen får dock en äldre mikro-USB-port istället för USB Type-C, vilket är en besvikelse. Båda enheterna har en fingeravtrycksskanner på ryggen.

När vi talar om kameror har OPPO F11 Pro en dubbel bakre kamerainställning med en primär 48-megapixel-shooter, som är ihopkopplad med en 5-megapixeldjupssensor. Den stora sensorn på 48 megapixlar har en bländare med f / 1,8 och 6P-objektiv, vilket enligt företaget ger fantastiska bilder i svagt ljus. På framsidan finns en 16-megapixelsensor för selfies. Kameraprogrammet är laddat med AI-funktioner som gör det lättare att ta bilder.

oppo_f9_pro_review_design10

OPPO F9 Pro innehöll också ett par kameror på baksidan, bestående av en 16 megapixel primär shooter och en 2 megapixel djupsensor. För selfies hade den en 25-megapixelkamera med högre upplösning. Slutligen, på programvarans front, får du den senaste Android 9.0 Pie på F11 Pro, medan F9 Pro kör Android 8.0 Oreo.

Slutsats

Det är uppenbart att OPPO F11 Pro är en anmärkningsvärd uppgradering över F9 Pro. Tillsammans med bättre interna enheter kommer den nya smarttelefonen också med ett högre förhållande mellan skärm och kropp tack vare en popup-kamera.