OPPO F11 Pro vs Vivo V15 Pro: priser i Indien och specifikationer jÀmfört

OPPO F11 Pro vs Vivo V15 Pro: priser i Indien och specifikationer jÀmfört

“BĂ„de OPPO F11 Pro och Vivo V15 Pro pratar pop-up selfie-kameror och 48 megapixel bakskjutare”

Den nya OPPO F11 Pro kommer direkt efter Vivo V15 Pro, som lanserades förra mÄnaden. De tvÄ telefonerna Àr mycket lika varandra, men det finns nÄgra viktiga skillnader som kan luta skalorna till förmÄn för nÄgon av dem, beroende pÄ vad du föredrar. SÄ om du Àr förvirrad mellan de tvÄ, lÄt oss ge dig en noggrann uppdelning mellan F11 Pro och V15 Pro sÄ att du kan bestÀmma vilken du ska gÄ till.

OPPO F11 Pro vs Vivo V15 Pro priser i Indien

Oppo F11 Pro Front

NÄgra faktorer som nÀrvaron av endast tvÄ bakre kameror och frÄnvaron av en Qualcomm-processor pÄ OPPO F11 Pro gör det lite billigare Àn V15 Pro. Denna handenhet kommer i en enda konfiguration pÄ 6 GB + 64 GB och ger dig tillbaka med Rs 24 990. V15 Pro-priset i Indien Ä andra sidan Àr satt till Rs 28,990 för den ensamma 6 GB RAM-modellen som levereras med 128 GB lagringsutrymme.

OPPO F11 Pro vs Vivo V15 Pro design och display

BĂ„da dessa telefoner har tagit ett mycket liknande tillvĂ€gagĂ„ngssĂ€tt nĂ€r det gĂ€ller design. För att ge helskĂ€rmens frĂ€mre ytor har dessa enheter anvĂ€nt popup-selfie-kameror. Men den hĂ€r snapparens mittjustering pĂ„ OPPO-handenheten möjliggör mindre distorsion i dina selfies, enligt dess tillverkare. Den bakre ytan pĂ„ F11 Pro har ocksĂ„ ett centralt justerat dubbelt kamerasystem, tillsammans med en fingeravtryckslĂ€sare. V15 Pro’s trippelkamera-array Ă€r inriktad mot vĂ€nster och det finns ingen fingeravtryckssensor pĂ„ baksidan, eftersom den har placerats under dess skĂ€rm. BĂ„da telefonerna har lutande bakytor av glas.

3,5 mm-uttaget finns pÄ bÄda, och detsamma gÀller microSD-kortplatserna. TyvÀrr har bÄda telefonerna mikro-USB-portar. En sak speciell för Vivo-handenheten Àr nÀrvaron av en dedikerad Google Assistant-knapp pÄ sidan. Kommer till sina skÀrmar har F11 Pro den större bland de tvÄ. Dess 6,5-tums IPS LCD visar sina bilder i en upplösning pÄ 1 080 x 2 340 pixlar. NÀr det gÀller V15 Pro har den en 6,39-tums panel med en upplösning pÄ 1 080 x 2 316 pixlar. Det faktum att Vivo-telefonen har en Super AMOLED-panel ger den ocksÄ en stor fördel.

Vivo V15 Pro_1

12nm Mediatek Helio P70-chipset driver OPPO-handenheten och erbjuder fördelarna med en 2,1 GHz oktakÀrnprocessor och en Mali-G72 MP3 GPU. Den hÀr telefonen levereras med 6 GB RAM och 64 GB eller 128 GB lagringsutrymme. Vivo V15 Pro SoC Àr definitivt den bÀttre bland de tvÄ. Det Àr 11nm Snapdragon 675-chip, som erbjuder en 2GHz oktakÀrnig CPU, tillsammans med en Adreno 612 GPU. 6 GB RAM och 128 GB lagringsutrymme erbjuds med Vivo-handenheten.

FÀrg, naturligtvis, naturligtvis programvaran som valts för OPPO-telefonen. Den hÀr Android 9.0 Pie-baserade handenheten levereras med uppdaterad gestnavigering, ett cykellÀge, en molntjÀnst och till och med en digital assistent. Programvaran pÄ Vivo-telefonen Àr ocksÄ Android 9.0 Pie, men den Àr anpassad med Funtouch 9-grÀnssnittet. En videoredigerare Àr en av de viktigaste höjdpunkterna, men de andra funktionerna liknar mer eller mindre ColorOS. BÄda dessa enheter erbjuder ocksÄ spellÀgen.

OPPO F11 Pro vs Vivo V15 Pro kamera och batteri

PÄ baksidan av F11 Pro sitter en dubbla kamerainstÀllning som bestÄr av en 48-megapixel f / 1.79-skytt som Àr ihopkopplad med en 5MP djupgivare. Ett Ultra Night-lÀge, ett portrÀttlÀge, ett bokeh-förhandsgranskningslÀge och en mÀngd andra AI-baserade egenskaper finns tillgÀngliga i telefonens kameraapp. Vivo-telefonen har Ä andra sidan tre kameror pÄ ryggen. En av dem Àr en 48MP f / 1.8 snapper för vanliga bilder, medan den andra Àr en 8MP-enhet för ultravidvinkelbilder. Den tredje kameran Àr en 5MP-sensor avsedd att erbjuda portrÀttlÀget. Pop-up-kameran ombord pÄ OPPO-telefonen Àr en 16MP-sensor, medan Vivo-handenhetens frÀmre kamera Àr en 32MP-sensor. BÄda dessa selfieskyttar Àr utrustade med massor av AI-funktioner.

Vivo V15 Pro_8

F11 Pro sparkar i en större 4000mAh-cell Ă€n Vivo V15 Pro’s 3.700mAh-enhet. BĂ„da telefonerna levereras med respektive snabbladdningsteknik. OPPOs VOOC 3.0 lovar att erbjuda 20 minuters snabbare laddningstid Ă€n VOOC 2.0. Dual Engine-tekniken pĂ„ V15 Pro kan ladda enheten frĂ„n 0 till 75 procent pĂ„ ungefĂ€r en timme.

Slutsats

BÄda enheterna erbjuder en imponerande uppsÀttning funktioner, och allt handlar om att du letar efter en bÀttre processor, trippelkameror pÄ baksidan och fingeravtryckssensor i displayen till en nÄgot högre prislapp eller Àr bra med en pop -up selfieskytt och budgetcentrerad SoC till en nÄgot lÀgre prispunkt.