OPPO Find X2 kommer inte att lanseras förrÀn 2020, avslöjar företaget VP

 OPPO varumÀrken 'Enco' namn;  kan vara en ny smartphoneserie

”OPPO-vice president Shen Yiren Brian avslöjade att företaget arbetar för att fĂ„ enheten att sticka ut pĂ„ marknaden som det ursprungliga Find X gjorde”

Trots flera spekulationer och lÀckage visar det sig att vi kanske inte sÄ smÄningom kommer att se efterföljaren till OPPO Find X i Är. I ett inlÀgg pÄ Weibo, OPPO-vice president Shen Yiren Brian har avslöjat att Find X2 inte kommer att lanseras i Är och har drivits till 2020. Anledningen till detta Àr att OPPO fortfarande arbetar för att fÄ framtidens flaggskeppsmartphone att sticka ut bland publiken i sÀtt som OPPO: s ursprungliga Find X gjorde nÀr den lanserades.

OPPO har förklarat att Find X-serien ska rÀknas som dess flaggskeppsuppstÀllning, tillsammans med den nyligen introducerade Reno-serien. Följaktligen kommer Find X-serien bara att fÄ numeriska eftertrÀdare pÄ samma sÀtt som tillverkare som Samsung, Apple och OnePlus namnge sina Ärliga flaggskepp. För att sÀkerstÀlla att flaggskeppet fÄr funktioner som Àr vÀrda sitt salt, kommer OPPO att kÀmpa mot de standarder som det stÀllde med sin egen Find X, som var en slÄende utmÀrkelse bland smartphones trots marknadsmÀttnaden.

Oppo VP SY Brian

NÀr OPPO Find X lanserades tog det med sig en motoriserad frontpanel som lagrade bort alla kameror och sensorer inuti, vilket gav smarttelefonens branschledande skÀrm till kroppsförhÄllande pÄ 93,8 procent. Med tanke pÄ den olika implementeringen av hÄrdvarukomponenterna packade OPPO ocksÄ internerna med hjÀlp av chip on plate (CoP) -arkitektur, vilket var en annan första för en Android-smartphone, tillsammans med den 3D-strukturerade ljus ansiktsigenkÀnningsmekanismen som integrerades i den utskjutande motoriserade panelen .

Med mÄnga andra OEM-tillverkare som anvÀnder sig av teknik som pop-out-kamera och helskÀrmsfront kan OPPO byta fokus till aspekter som frÀmre under-display-kamera för att fÄ framtidens flaggskepp att sticka ut. Detta ger ocksÄ en spÀnnande möjlighet att se applikationer som holografisk avbildning, 3D-fotografering och vikbara formfaktorer kommer in i fronten, eftersom smartphoneinnovation vilar vid mÀttnadskanten.

NĂ€r OPPO Find X2 lanserades nĂ€sta Ă„r kan man förvĂ€nta sig att den har alla viktiga flaggskeppsspecifikationer. Med tanke pĂ„ att enheten kommer att lanseras 2020 kan det till och med vara troligt att Find X2 kommer att installeras med ett 5G-modem inuti. ÄndĂ„ verkar det som om planer för att se den nya enheten under de kommande mĂ„naderna för nĂ€rvarande Ă€r utanför diagrammen, Ă€ven om det kanske inte hindrar ryktfabriken frĂ„n att sprida ut ytterligare renderingar eller lĂ€ckage om hur smarttelefonen ska se ut.