OPPO Find Z Àr inte namnet pÄ företagets nÀsta premiumtelefon

OPPO Find Z Àr inte namnet pÄ företagets nÀsta premiumtelefon

”OPPO VP Shen Yiren avslöjade att varumĂ€rket har bytt namn pĂ„ sin Find-serie till Find X och utesluter möjligheten till en Find Z-smartphone”

Det har funnits rykten under nĂ„gra dagar om att Oppo Find Z kommer att bli nĂ€sta premiumtelefon för den kinesiska tillverkaren och kommer att eftertrĂ€da Find X. Emellertid sa OPPOs vice president Shen Yiren idag att det inte finns nĂ„gon Find Z-telefon pĂ„ gĂ„ng. Det betyder naturligtvis inte att serien Ă€r död – istĂ€llet betyder det helt enkelt att nĂ€sta smartphone kommer att ha en annan moniker.

OPPO Hitta X2-namn

I ett inlĂ€gg pĂ„ Weibo sa Yiren att OPPO har bytt namn pĂ„ Find-serien till Find X, och tillade att rykten om en smartphone med namnet Find Z Ă€r ogrundade. Detta skapade en fladdring bland företagets fans, med en som frĂ„gade om möjligheten att nĂ€sta generations modellnamn istĂ€llet Ă€r Find X2. PĂ„ detta svarade verkstĂ€llande direktören: “Jag kan inte utesluta möjligheten.”

Även om det helt klart inte Ă€r under utveckling under Find Z har handenheten lĂ€ckt ut ett par gĂ„nger under de senaste mĂ„naderna. Faktum Ă€r att varumĂ€rket varumĂ€rkesnamnet Find Z-namnet med Europeiska unionens immaterialrĂ€ttsmyndighet (EUIPO). PĂ„ grund av detta Ă€r det en överraskning att företaget fördömer rapporter om att handenheten Ă€r under utveckling. Oavsett vad det heter, ryktas nĂ€sta smartphone i Find X-serien komma med Snapdragon 855 SoC. Vi kan ocksĂ„ förvĂ€nta oss att den kör Android Pie-baserad ColorOS 6.0-programvara och stöder Super VOOC-snabbladdning.

Och vi kanske inte ens behöver vÀnta för lÀnge eftersom OPPO Àr instÀllt pÄ att vara vÀrd för sitt evenemang före MWC 2019 i Barcelona imorgon. VarumÀrket har redan bekrÀftat att det kommer att visa upp sin första smartphone med 10x hybrid optisk zoomteknologi vid evenemanget. Det kan till och med visa upp sin hopfÀllbara telefon och en 5G-telefon vid evenemanget.