OPPO ger sitt A-spel med OPPO Reno 10x Edition; zooma in ytterligare din vision

[Exclusive] OPPO avbryter F-serien globalt, kommer att ersÀtta den med Reno-telefoner

“OPPO Reno 10x Zoom Edition förvĂ€ntas flyga direkt till toppen av flaggskeppsrankingen”

En av de efterlÀngtade smartphonesna pÄ senare tid Àr nÀstan hÀr. OPPO Reno 10x Zoom Edition förvÀntas flyga direkt till toppen av flaggskeppsrankingen nÀr den startar den 28 maj i Indien. Med de bÀsta funktionerna ger handenheten dig rÀtt skÀl att uppgradera din nuvarande enhet. Men det finns en mycket specifik anledning pÄ grund av vilken vi alla vÀntar pÄ att den hÀr enheten ska lanseras i Indien. Du kanske har gissat det nu: 10x hybridzoom, banbrytande teknik och första i sitt slag och inget som vi har sett i nÄgon annan smartphone till dags dato.

OPPO Reno

LÄt striden börja

OPPO har alltid fokuserat pÄ att ta med sitt A-spel nÀr det gÀller smarttelefonkamerateknik. Den hÀr gÄngen har företaget tagit sina mobila fotograferingsstrider lÄngt förbi den punkt som nÄgot annat mÀrke kan hoppas att matcha. Med kÀftande funktioner som 10x hybridzoom fÄr du dig att undra hur OPPO verkligen lyckades göra detta?

Ser du, varumĂ€rket blev riktigt kreativt med sitt senaste flaggskepp. Telefonmakaren lyckades sĂ€tta en tri-lens-instĂ€llning pĂ„ baksidan för att tĂ€cka alla slags fotograferingsscenarier. OPPO Reno 10x Edition har en 48MP huvudkamera, en 8MP ultra-vidvinkel shooter och en 13MP telefoto snapper. De tre kamerorna Ă€r alla lĂ€nkade genom en smart bildbehandling, vilket ger ett optiskt zoomomrĂ„de pĂ„ 16-160 mm … det Ă€r rĂ€tt, mer Ă€n nĂ„gon annan telefon, och Ă€nnu mer Ă€n vad du kan fĂ„ med en dyr lins pĂ„ en snygg DSLR. Och som vi fortsĂ€tter att pĂ„minna dig om, allt detta i den mest bĂ€rbara gadget du kan tĂ€nka dig.

OPPO Reno 1

Andra saker som kommer att höja Reno 10x Zoom Edition kamerans prestanda till ordentligt ‘nĂ€sta generations tekniska’ territorium Ă€r Dual OIS och periskoplinssystemet som lyckas göra kameraarrangemanget tillrĂ€ckligt kompakt i en supertunn kropp, men Ă€ndĂ„ sĂ€kerstĂ€lla att kvaliteten Ă€ventyras inte.

Kom nÀrmare all action

PĂ„ vĂ€g till Europa pĂ„ en drömsemester? FortsĂ€tt, se sevĂ€rdheterna. Det vackra landskapet, Gelato-leverantörerna pĂ„ gatorna, de retro Vespas och den vackra arkitekturen … och spara alla dina minnen enkelt – zoomobjektivet som lĂ„ter dig fĂ„ upp till 10x zoom Ă€r tillrĂ€ckligt skarp och kraftfull och för att fĂ„nga smĂ„ detaljer lĂ„ngt ifrĂ„n bort. Med vidvinkelobjektivet kan du komma nĂ€ra historiska landmĂ€rken – ta allt in utan att verkligen flytta en tum.

OPPO Reno

Och som vi nÀmnde tidigare fÄr du allt detta utan att behöva köpa dyra linser eller behöva byta dem nÀr du gÄr runt. Ja, inte lÀngre stÄ mitt pÄ gatan och irritera alla nÀr du kÀmpar med ditt skrymmande kamerautrustning. Piska bara ut din OPPO Reno 10x Zoom Edition och skjut ivÀg.

FĂ„ ut det inre partydjuret

Reno 10x Zoom Edition Àr ocksÄ utrustad med optisk bildstabilisering för den primÀra skytten och teleobjektivet. Det utmÀrkta stabiliseringssystemet sÀkerstÀller att smarttelefonen enkelt kan producera högkvalitativa foton, Àven nÀr de zoomas in till 10x-nivÄ. Med alla dessa funktioner Àr vad du verkligen fÄr superstabiliserade kameror för att fÄnga mer ljus i svagt ljus scenarier, vilket ger ljusare bilder i dina fester. Klart gör att du sticker ut i festmassan.

Hokusfokus för bra snaps

OPPO Reno 3

All den kraften i ett litet paket innebĂ€r sann frihet som kommer att förbĂ€ttra alla dina foton med OPPO: s Reno 10x Zoom Edition. Semester snaps, upprörda bilder, gatufotografering, familjefester, nĂ€rbilder pĂ„ rockkonserter, cricketmatcher … den anmĂ€rkningsvĂ€rda Hybrid 10x zoom i OPPO: s flaggskepp Ă€r en mĂ€stare pĂ„ alla typer av fotografering.

Gatufotoentusiaster kommer att Àlska Reno 10x Zoom Edition: s funktioner

Den ena aspekten som alla seriösa fotografar oroar sig för – vi kĂ€nner till och med mĂ€nniskor som har skrĂ€pit sina DSLR till förmĂ„n för nyare modeller som erbjuder bĂ€ttre snaps i svagt ljus. Det Ă€r lĂ€tt att förstĂ„ varför – en kamera som kan ta ett skarpt, livligt, obrusligt foto utan suddighet pĂ„ natten Ă€r guldvĂ€rd vĂ€rt. Men vad hĂ€nder om du kan fĂ„ fantastiska snaps i svagt ljus frĂ„n din smartphone? En dröm … tills nu Ă€r det.

OPPO Reno 2

Vi kan fortsĂ€tta och fortsĂ€tta om kamerans skicklighet i OPPO Reno 10x Zoom Edition. Men det finns sĂ„ mycket mer enheten har att erbjuda. Det Ă€r allt du kan be om i ett flaggskepp och sedan lite mer …