OPPO har stora planer pÄ att skaka upp Indiens smartphone-landskap

OPPO har stora planer pÄ att skaka upp Indiens smartphone-landskap

”OPPO har stĂ€ndigt varit en ledare för innovation genom att följa sitt mantra för att ge den bĂ€sta anvĂ€ndarupplevelsen”

OPPO har varit en pionjÀr inom introduktionen av banbrytande innovation som syftar till att förbÀttra smarttelefonens anvÀndarupplevelse. Med dessa innovationer har varumÀrket stÀndigt satt riktmÀrken för telefoner nÀr det gÀller futuristiska formfaktorer, kamerafunktioner, otroligt snabba laddningsstandarder och fantastiska mönster.

Oppo_invitation2

OPPOs fokus pĂ„ att erbjuda nĂ€sta generations kameror pĂ„ sina smartphones Ă€r vĂ€ldokumenterat. Kommer du ihĂ„g det senaste tillkĂ€nnagivandet om att erbjuda 10x optisk zoom i en telefonkamera? Detta förvĂ€ntas ge ett zoomintervall pĂ„ 15,9 mm till 159 mm och kommer att anvĂ€nda en primĂ€r kamera, en periskopstil teleobjektiv och en ultrabred kamera. OPPO har ett evenemang före MWC planerat i Barcelona, ​​och det marknadsförs pĂ„ sociala medier med hashtaggen #GetCloser. Detta kan möjligen antyda mot avtĂ€ckningen av en telefon med hög optisk zoomfunktion. Medan vi inte kan sĂ€ga sĂ€kert vilken smarttelefonmodell som kommer att utnyttja denna funktionalitet, lutar vĂ„r gissning mot Find X2. OPPO-produktchef Chuck Wang hade ocksĂ„ tidigare bekrĂ€ftat att varumĂ€rket kan lansera en hopfĂ€llbar smartphone vid det kommande evenemanget. Men det Ă€r inte allt, företaget kan ocksĂ„ lansera en 5G-smartphone vid evenemanget som en ny tweet föreslĂ„r.

Och med Mobile World Congress planerad i Barcelona bara nÄgra veckor bort ser det ut som att företaget planerar att ta upp saker. Medan samlingen, kallad OPPO 2019 Innovation Event, Àr planerad till 23 februari, finns det redan mycket spÀnning kring vad företaget kan lansera dÀr.

OPPO Find X2 - presenterad

Företaget Àr ocksÄ vÀl insatt i indiska kunders förvÀntningar frÄn nya prylar. Den omfattande satsningen pÄ FoU i kombination med sin förstÄelse för den indiska marknaden gör det möjligt för den att samla produkter som ger den en position i detta mycket konkurrenskraftiga landskap.

I en bransch dÀr de flesta smarttelefonspelare anvÀnder sig av det (berömda) hacket som en lösning pÄ större skÀrmar, introducerade OPPO den spelförÀndrande glidkammarmodulen med Find X. VarumÀrket reviderade ocksÄ smarttelefonkameror genom att vara först med att ta med sig dubbla frontkameror med möjlighet att ta Ultra HD-bilder och visa upp 5x zoomkamera med dubbla kameror. Alla dessa tekniska innovationer pÄ OPPO har stÀndigt betonat sin obevekliga investering i FoU sÄ att den stjÀl rampljuset Är efter Är.

Gör dig redo för # MWC19 som:

Ăą ???? Ăą ????
Ăą ???? Ăą ???? Ăą ????
Ăą ???? Ăą ???? Ăą ???? Ăą ???? 5G

(ñ ?? ± _ñ ?? ±) Â
(ñ ?? ± _ñ ?? ±)> ñ ???? ñ ?? -ñ ?? Â
(Ăą ???? Ăą ?? _Ăą ??)

– OPPO (@oppo) 1 februari 2019

VarumÀrket har markerat sin nÀrvaro i landet i fem Är nu. Med ett annat FoU-centrum i rörelsen Àr det sÀkert att sÀga att OPPO kommer att fortsÀtta att driva grÀnserna för smartphoneinnovation.