OPPO Hitta Z moniker varumÀrkesmÀrkta; kan vara eftertrÀdaren till Find X

 OPPO Hitta Z moniker varumÀrkesmÀrkta;  kan vara eftertrÀdaren till Find X

“Find Z kommer sannolikt att vara ett helt flaggskepp frĂ„n OPPO med Snapdragon 855-processorn”

OPPO vÀnde mÄnga huvuden nÀr det Àntligen tillkÀnnagav en ordentlig Find X-flaggskeppssmartphone 2018 efter Är av frÄnvaro frÄn premiumsegmentet. Find 7, som var föregÄngaren till Find X, tillkÀnnagavs redan 2014. SÄ nÀr patent pÄ Find X moniker dök upp i mitten av 2018 togs de inte sÀrskilt seriöst. Nu har ett varumÀrke för en potentiell Find X-eftertrÀdare dykt upp idag med OPPO som lÀmnar in patent till Europeiska unionens immaterialrÀttsmyndighet (EUIPO).

hitta z

Detta Àr det första vi har hört talas om en viss Find Z-enhet, men frÄn monikern verkar det som om det troligen kommer att vara en Find X-eftertrÀdare. Om sÄ Àr fallet kan vi förvÀnta oss att handenheten har den senaste tekniken som vanligtvis Àr associerad med Find-serien.

Hittills finns det bara en enhet som passar rĂ€kningen. En OPPO-telefon med kodnamnet ‘Poseidon’ upptĂ€cktes med en Snapdragon 855 SoC denna mĂ„nad pĂ„ Geekbench. Hittills Ă€r detta den enda enheten som kan vara en potentiell Find X-eftertrĂ€dare. Bortsett frĂ„n det kunde vi ocksĂ„ se OPPO: s egenutvecklade Super VOOC-snabbladdningsteknik pĂ„ flaggskeppet som bara fanns pĂ„ en begrĂ€nsad upplaga Find X förra Ă„ret. Det Ă€r ocksĂ„ mycket troligt att ColorOS 6.0 med Android Pie pĂ„ handenheten men utöver det Ă€r mycket inklusive design och specifikationer för Find Z ett fullstĂ€ndigt mysterium. Vissa rykten har till och med föreslagit att det kan vara OPPO: s hopfĂ€llbara telefon eller stödja 5G-nĂ€tverk.

Separat kommer OPPO att demonstrera sin 10x förlustfria optiska zoomteknik pÄ en prototyp pÄ MWC 2019. Detsamma introducerades redan i Kina tillsammans med en ny bÀttre fingeravtryckssensor pÄ skÀrmen. Det Àr möjligt att vi kan fÄ en glimt av Find Z vid det globala tekniska toppmötet i Barcelona om ett par veckor.

[Previous Story]Realme U1 trÀffar 2 500 offlinebutiker i 30 stÀder i Indien

[Next Story]Xiaomis efterföljare för Black Shark för 2019 Àr nÀstan klar, kan lanseras snart