OPPO K1 India lanseringsset för idag: hur man ser live stream online

OPPO K3-lansering planerad till 23 maj i Kina

“OPPO K1 Ă€r en prisvĂ€rd smartphone med AMOLED-skĂ€rm och en fingeravtryckssensor pĂ„ skĂ€rmen”

OPPO kommer att ta av sig sin prisvĂ€rda K1-smartphone vid ett evenemang i Indien idag. Handenheten kan skryta med en fingeravtryckssensor pĂ„ skĂ€rmen, Super AMOLED-skĂ€rm, imponerande frontkamera, mellankretschipset och upp till 6 gig RAM och 128 GB lagring. Företaget har sagt att erbjuda OPPO K1 till ett “otroligt” pris, med ordet runt blocket hĂ€vdar att det kommer att kosta mindre Ă€n 20 000 Rs. Enheten kommer att kunna tas över hela landet via e-handelsplatsen Flipkart.

Hur man ser OPPO K1 Indien lansera livestream

OPPO K1-priset i Indien kommer att vara den största dragningen frÄn evenemanget idag eftersom vi redan kÀnner till dess specifikationer tack vare lanseringen i Kina. OPPO K1 India-lanseringsevenemanget Àr planerat att börja klockan 12 IST idag och företaget kommer att live-streama det över sina sociala medieplattformar. Om du Àr intresserad har vi inbÀddat videolÀnken nedan sÄ att du kan titta pÄ den:

OPPO K1 specifikationer

oppo-k1-blÀck-svart

I Kina har OPPO K1 en 6,4-tums AMOLED-skÀrm med full HD + (1 080 x 2 340 pixlar) upplösning och ett vattendroppskÄr uppÄt. SkÀrmen har ocksÄ en optisk skanner som fungerar bakom panelen för att lÄsa upp din enhet med bara en beröring. Telefonen har Qualcomms Snapdragon 660 AI-processor som tikar i sin kÀrna, Ätföljd av upp till 6 GB RAM och 128 GB intern lagring.

För fotografering har OPPO K1 dubbla 16-megapixel + 2-megapixelsensorer med LED-blixt pÄ baksidan och en 25-megapixel-shooter för selfies och videosamtal pÄ framsidan. Telefonen startar Android 8.1 Oreo-baserad ColorOS 5.2 ur lÄdan och drivs av ett 3600 mAh batteri. Anslutningsmöjligheter som dubbla SIM-kortplatser, Wi-Fi, Bluetooth 5.0 och A-GPS kompletterar telefonens specifikationer.