OPPO K1 med 6,4-tums Super AMOLED-skärm och fingeravtryckssensor på skärmen lanserad: pris, specifikationer

OPPO K1 med 6,4-tums Super AMOLED-skärm och fingeravtryckssensor på skärmen lanserad: pris, specifikationer

“OPPO K1 har slagit Vivo V11 Pro f√∂r att vara den mest prisv√§rda smarttelefonen med en fingeravtryckssensorteknik p√• sk√§rmen”

OPPO K1-smarttelefonen har lanserats i det högt konkurrenskraftiga prisvärda segmentet på den indiska marknaden. Det onlineexklusiva erbjudandet från OPPO är den mest prisvärda smarttelefonen med fingeravtryckssensor i landet. Att köra smarttelefonen är ett mellanklass Qualcomm-chipset parat med 4 GB RAM och 64 GB intern lagring. Andra höjdpunkter på telefonen inkluderar gradientfärgalternativ, en ramfri AMOLED-skärm utan ram, dubbla bakre kameror och en imponerande frontkamera.

OPPO K1

OPPO K1-pris i Indien

OPPO K1-priset i Indien har ställts till Rs 16 990 för den ensamma modellen med 4 GB RAM och 64 GB intern lagring. Smarttelefonen säljs över hela landet kl 12.00 den 12 februari endast via Flipkart. Intresserade köpare kan välja enheten bland färgalternativen Piano Black och Astral Blue; den senare har gradientfärgschema.

OPPO K1 specifikationer

När vi talar om specifikationerna har OPPO K1 en 6,4-tums Super AMOLED-skärm med full HD + upplösning och skärm-till-kropp-förhållande på 91 procent. Skärmen har också ett vattendroppskår uppåt och en optisk fingeravtrycksscanner för biometri. Kärnan ligger i Qualcomm Snapdragon 660 AIE-chipset integrerat med Adreno 512 GPU.

oppo-k1-bläck-svart

För fotografering vaggar OPPO K1 en 25 megapixel selfie-shooter som påstås skanna 25 ansiktspunkter för att ge bättre bilder. Dess bakre kamera är utrustad med en 16-megapixel primär shooter och en 2-megapixel sekundär djupgivare med LED-blixt. Kamerorna stöds av AI för att ytterligare förbättra bilderna. Företaget hävdar att den bakre kameran kan identifiera 16 oberoende scener och 120 scenkombinationer och leverera porträtteffekter i realtid beroende på atmosfären.

Telefonen körs med Android 8.1 Oreo-baserad ColorOS 5.2 ur lådan och har anslutningsalternativ som dubbla SIM-kortplatser, Wi-Fi, Bluetooth 5.0 och A-GPS. Ett 3600 mAh batteri håller handenheten igång.