OPPO K1 med fingeravtryckssensor på skärmen kommer till Indien den 6 februari

OPPO K1 med fingeravtryckssensor på skärmen kommer till Indien den 6 februari

“OPPO K1 f√∂rv√§ntas vara en prisv√§rd smarttelefon f√∂r fingeravtryckssensor i Indien”

Efter en teaser och exklusiv rapport fr√•n 91mobiler, Flipkart har bekr√§ftat att OPPO: s kommande smartphone verkligen √§r OPPO K1. E-handelssajten har ocks√• avsl√∂jat (via notering) att 6 februari √§r lanseringsdatum f√∂r handenheten i Indien. OPPO K1 f√∂rv√§ntas vara en prisv√§rd smarttelefon f√∂r fingeravtryckssensor p√• sk√§rmen eftersom den marknadsf√∂rs som “senaste teknik till ett otroligt pris”.

OPPO K1

Eftersom smarttelefonen redan har lanserats i Kina är den enda aspekten som saknas här Indien-priset. Enligt våra källor kommer OPPO K1 att släppas under 20 000 Rs i landet. Telefonen kan komma i två gradientfärgalternativ: Gogh Blue och Mocha Red. Handenheten kommer sannolikt endast att säljas på Walmart-stödda Flipkart över hela landet.

OPPO K1 specifikationer

oppo-k1-bläck-svartOPPO K1

För de som inte är medvetna stoltserar OPPO K1 med en kant-till-kant 6,4-tums Super AMOLED-skärm som har en Full HD + (1 080 x 2 340 pixlar) upplösning och ett vattendroppskår uppåt. Kärnan ligger i Qualcomms Snapdragon 660 AI-processor parad med upp till 6 GB RAM och 128 GB intern lagring. Mjukvarumässigt startar enheten ColorOS 5.2 baserat på Android 8.1 Oreo ur lådan.

I kameravdelningen har OPPO K1 en 16-megapixels huvudsensor ihop med en 2-megapixels sekundär sensor och LED-blixt på baksidan. Den främre kameran får en 25-megapixelspelare för selfies och videosamtal. Hela installationen drivs av ett 3600 mAh batteri. Slutligen inkluderar anslutningsalternativen dubbla SIM-kortplatser, Wi-Fi, Bluetooth 5.0 och A-GPS.