OPPO K1 säljs för första gången i Indien via Flipkart idag: pris, specifikationer

OPPO K1 säljs för första gången i Indien via Flipkart idag: pris, specifikationer

“OPPO K1 √§r ett prisv√§rt Android-driven erbjudande med en fingeravtryckssensor p√• sk√§rmen och ett vattendroppsk√•r”

OPPOs senaste smartphone OPPO K1 (första intryck) kommer att säljas i Indien från och med idag. Potentiella köpare kan ta handenheten från e-handelsplatsen Flipkart kl. 12 och framåt. OPPO K1 levereras med ett klistermärke på Rs 16 990 och två färgalternativ: Piano Black och Astral Blue. När det gäller lanseringserbjudandena finns OPPO K1 med ett platt återköpsvärde på 90 procent under en period på upp till åtta månader. Dessutom kan kunder utnyttja ytterligare bankrabatt på 1 690 Rs med Citi Banks kredit- och betalkort.

oppo_k1_first_impressions_images_final8

OPPO K1 specifikationer

OPPO K1 tillkännagavs förra veckan som den mest prisvärda smarttelefonen i Indien med en fingeravtryckssensor på skärmen. Handenheten har en 6,4-tums Super AMOLED-skärm med full HD + upplösning och ett skärm-till-kropp-förhållande på 91 procent. Kant-till-kant-skärmen har en liten utskuren topp som OPPO gillar att kalla vattendroppskydd och är skyddad av Corning Gorilla Glass 5. Telefonen drivs av en respektabel Snapdragon 660 mobilplattform ihop med Adreno 512 GPU och 4 GB BAGGE. Den har 64 GB intern lagring som utökas ytterligare via microSD-kort.

I kameravdelningen pryder OPPO K1 dubbla bakre kameror. Installationen består av 16-megapixel primär shooter och 2-megapixel sekundär djup sensor med en LED-blixt. För selfies använder den en imponerande 25-megapixelspelare på framsidan. Kamerorna stöds av AI för att ytterligare förbättra bilderna. Programvarusmässigt kommer OPPO K1 att köra Android 8.1 Oreo-baserad ColorOS 5.2 ur lådan. Handenheten drivs av ett 3,600 mAh batteri, och när det gäller anslutning erbjuder den dubbla SIM-kortplatser, Wi-Fi, Bluetooth 5.0 och A-GPS.

[Previous Story]Xiaomi ser ut att förbättra sina smarttelefonkamerafunktioner avsevärt 2019

[Next Story]Samsungs vikbara telefon retade officiellt att starta den 20 februari