OPPO K1 vs rivaler: sÄ hÀr sticker den senaste smarttelefonen frÄn OPPO ut frÄn mÀngden

OPPO K3-lansering planerad till 23 maj i Kina

“OPPO K1 Ă€r den mest prisvĂ€rda smarttelefonen med en fingeravtryckslĂ€sare pĂ„ skĂ€rmen i Indien”

OPPO har retat lanseringen av en prisvÀrd smartphone med den senaste tekniken till ett överkomligt pris under en tid nu. Och nu nÀr det Àr hÀr kan vi sÀga att hype var verklig. Kallad OPPO K1, har smarttelefonen en attraktiv prislapp, tillsammans med fantastiska specialfunktioner och ett specifikationsblad som skiljer den frÄn sina konkurrenter. Om du undrar vad vi hÀnvisar till, lÀs vidare.

FingeravtryckslÀsare pÄ skÀrmen

Oppo K1 liten

Den allra första funktionen i OPPO K1 som retades av varumÀrket Àr nÀrvaron av fingeravtryckslÀsaren pÄ skÀrmen. OPPO har redan erbjudit denna teknik i sina tidigare erbjudanden, men K1 kommer till ett mycket konkurrenskraftigt pris, vilket gör den till den mest prisvÀrda smarttelefonen med den futuristiska tekniken. Den dolda fingeravtryckslÀsaren pÄ skÀrmen har gjort det möjligt för telefonmakaren att hÄlla telefonens bakpanel ganska snygg och erbjuda ett högt förhÄllande mellan skÀrm och kropp pÄ framsidan.

Kompromissar inte med specifikationerna

OPPO k1

OPPO K1 gÄr förbi telefonens USP och erbjuder ocksÄ en prisvÀrd prestanda med sina laddade interner. Smarttelefonen har utrustats med Qualcomms Snapdragon 660 SoC klockad vid 2,2 GHz, parat med Adreno 512 GPU. Processorn paras vidare till 4 GB RAM respektive 64 GB intern lagring. Tack vare nÀrvaron av en microSD-kortplats kan du utöka minnet med ytterligare 256 GB. Snapdragon 660-chipset fÄr ocksÄ den dedikerade Qualcomm AI Engine, som möjliggör AI-stödda funktioner över hela enheten.

Kraftfulla kameror pÄ baksidan och fronten

oppo-k1-blÀck-svart

K1 har ocksÄ en kraftfull uppsÀttning kameror ombord, med dubbla kamerainstÀllningar pÄ baksidan och en högupplöst selfieskytte. Den bakre kamerainstÀllningen pÄ OPPO K1 bestÄr av en 16-megapixel primÀr shooter, som stöds av en 2-megapixel djupsensor. PÄ framsidan finns en massiv 25 megapixel selfie-shooter, som Àr utrustad med AI Portrait och AI Beatification-funktioner, medan den bakre kameran erbjuder funktioner som exponeringskompensation, ansiktsavkÀnning, ISO-vÀxling, HDR-lÀge och Burst-shot.

Har ett högt förhÄllande mellan skÀrm och kropp

OPPO K1

PÄ tal om det höga förhÄllandet mellan skÀrm och kropp, har OPPO: s K1 en vattendroppskÀrm, vilket ger en imponerande fastighet. Handenhetens fascia pryder en 6,41-tums panel. Det resulterande förhÄllandet mellan skÀrm och kropp Àr en imponerande siffra pÄ 91 procent. SkÀrmen har minimala ramar pÄ sidorna och en mycket tunn haka, vilket gör skÀrmen till en av de mest uppslukande i branschen.

En kraftfull AMOLED-panel med full HD + upplösning

OPPO K1 2

NÀr det gÀller skÀrmen handlar det inte bara om att ge en större skÀrm utan ocksÄ en bÀttre tittarupplevelse. Smartphoneens 6,41-tumsskÀrm Àr utrustad med en AMOLED-panel. Nu behöver AMOLED-paneler ingen introduktion eftersom de Àr kÀnda för att erbjuda djupare svarta och slÄende fÀrgÄtergivning. Dessutom Àr denna skÀrmteknik ocksÄ kÀnd för att vara lÀtt pÄ batteriet och dÀrmed erbjuda en förlÀngd livslÀngd pÄ en enda laddning.

Ett pris som Àr svÄrt att matcha

NÀr det gÀller smartphone-erbjudanden skÀr vanligtvis varumÀrken för att erbjuda ett attraktivt pris eller höja priser eftersom funktionerna blir bÀttre. Men med OPPO K1 verkar det som om varumÀrket lyckats erbjuda en övertygande VFM-smartphone. K1 har en prislapp pÄ Rs 16 990 och kommer att sÀljas frÄn 12 februari pÄ Flipkart. Men det Àr inte allt, att göra affÀren sötare Àr OPPO: s Äterköpserbjudande pÄ upp till 90 procent (15 300 Rs) med ytterligare en bankrabatt pÄ 1 690 Rs om du uppgraderar inom Ätta mÄnader.