OPPO K1 vs Xiaomi Redmi Note 6 Pro: pris i Indien, jÀmförda specifikationer

oppo k1 vs redmi note 6 pro

”OPPO: s senaste mellanklassbudget-smartphone har officiellt lanserats för att tĂ€vla”

OPPO K1 Àr den senaste prisvÀrda smarttelefonen frÄn den kinesiska tillverkaren. Det Àr ocksÄ den billigaste smarttelefonen i Indien med en fingeravtryckslÀsare pÄ skÀrmen. Den nya OPPO K1 Àr endast tillgÀnglig för köp online och erbjuder flera funktioner som gör den till en kompetent telefon i detta prissegment. Telefonen kommer att ta sig an liknande Xiaomi Redmi Note 6 Pro, den Äldrande Vivo V11 Pro och flera andra. Vi tittar pÄ skillnaderna mellan nya OPPO K1 och den populÀra Redmi Note 6 Pro (recension) för att avgöra vilka av dem som kommer ut pÄ toppar, Ätminstone pÄ papper.

oppo k1 vs redmi note 6 pro

OPPO K1 vs Redmi Note 6 Pro-pris i Indien

OPPO K1-priset i Indien Àr 16 990 Rs för det ensamma alternativet med 4 GB RAM och 64 GB internt lagringsutrymme. Denna modell Àr exklusiv för Flipkart och kommer att finnas i tvÄ Astral Blue-tonade fÀrger och Piano Black-nyanser.

Å andra sidan Ă€r Redmi Note 6 Pro-priserna i Indien för varianterna 4 GB + 64 GB och 6 GB + 64 GB Rs 13,999 respektive R 15,999. Telefonen har dock inga lutningsytor och finns i alternativen Svart, BlĂ„, Röd och Rosenguld. Du kan köpa telefonen pĂ„ Mi.com sĂ„vĂ€l som Flipkart.

Titta pÄ priserna, ja, Xiaomi-modellen Àr billigare, men OPPO K1 har ocksÄ bÀttre hÄrdvara och en snyggare design. LÀs vidare för att se hur telefonerna jÀmför i hÄrdvaruavdelningen.

OPPO K1 vs Redmi Note 6 Pro specifikationer

OPPO K1 levereras med en nĂ„got större 6,4-tums full-HD + -skĂ€rm jĂ€mfört med 6,26-tums full-HD + -skĂ€rmen pĂ„ Redmi Note 6 Pro. Förutom att ha en nĂ„got större skĂ€rm anvĂ€nder K1 ocksĂ„ Super AMOLED-skĂ€rmteknik och har ett mindre vattenfall. Xiaomi-handenheten, Ă„ andra sidan, har ett större hack och anvĂ€nder en LCD-panel. Även nĂ€r det gĂ€ller designen ser OPPO K1 snyggare ut tack vare sin lutande finish. Redmi Note 6 Pro har samma gamla unibody-design i metall som var nĂ€rvarande pĂ„ föregĂ„ngaren.

oppo-k1-blÀck-svartOPPO K1

En av de coolaste funktionerna i OPPO K1 Ă€r inkluderingen av en fingeravtryckslĂ€sare pĂ„ skĂ€rmen. Om du ville anvĂ€nda en telefon med den hĂ€r nya tekniken men har en stram budget Ă€r den hĂ€r handen din svar. Redmi Note 6 Pro anvĂ€nder en traditionell fingeravtryckslĂ€sare som placeras pĂ„ baksidan av telefonen. Även om fingeravtrycksskannrar i displayen inte Ă€r lika snabba som traditionella, Ă€r det en riktigt cool funktion att ha, sĂ€rskilt pĂ„ en budgetsmartphone.

Internt drivs Oppo K1 av en snabbare Snapdragon 660-chipset, medan Redmi Note 6 Pro nöjer sig med Snapdragon 636-processorn. Not 6 Pro fÄr dock högst 6 GB RAM jÀmfört med 4 GB RAM pÄ K1.

NÀr det gÀller optik har Redmi Note 6 Pro totalt fyra kameror, tvÄ pÄ framsidan och tvÄ pÄ baksidan. Den har en 12-megapixel + 5-megapixel-instÀllning pÄ baksidan och en 20-megapixel + 2-megapixel-instÀllning för selfies. K1 har en 25-megapixel framÄtvÀnd kamera och en 16-megapixel + 2-megapixel bakre kamerainstÀllning. Kommer till batterierna har Xiaomi-modellen ett 4000mAh-batteri, medan OPPO-telefonen nöjer sig med en 3,600mAh-enhet. BÄda enheterna kör ocksÄ Android 8.1 Oreo ur lÄdan, men med sina egna anpassade anvÀndargrÀnssnitt.

Xiaomi Redmi Note 6 ProXiaomi Redmi Note 6 Pro

PÄ papper Àr OPPO K1 ett bÀttre köp Àn Redmi Note 6 Pro. Den har en snabbare chipset, bÀttre kameror och en fingeravtryckslÀsare pÄ skÀrmen. Vi rekommenderar dock att du vÀntar pÄ vÄr fullstÀndiga recension för att ta reda pÄ om den förstnÀmnda verkligen Àr bÀttre Àn den senare i den dagliga anvÀndningen. Granskningen bör vara mycket snart!