OPPO K3 kompletterar specifikationsytan i e-tailer-listan före lanseringen den 23 maj

OPPO K3 kompletterar specifikationsytan i e-tailer-listan före lanseringen den 23 maj

“OPPO K3 kommer att vara ett mellanklassutbud med en popup-selfie-kamera och en Snapdragon 710 SoC”

OPPO presenterade sin första smartphone i K-serien, kallad OPPO K1, i Kina i oktober förra Äret. Strax efter i februari slÀppte företaget telefonen pÄ den indiska marknaden. Nu Àr telefontillverkaren redo att presentera sitt nÀsta erbjudande i K-serien, OPPO K3, i Kina den 23 maj. Innan avslöjandet har varumÀrket redan retat en handfull funktioner i den kommande handenheten. Nu, produktlistan för OPPO K3 pÄ den kinesiska e-tailaren JD.com har avslöjat fullstÀndiga specifikationer för enheten. Dessutom har nya teasers frÄn företaget ocksÄ avslöjat nÄgra intressanta detaljer om handenheten.

OPPO K3

Enligt listan pÄ JD.comkommer OPPO K3 att ha en design som liknar Reno-serien. Telefonen har en skÀrmfront, en popup-selfie-kamera och en dubbel primÀr kamerainstÀllning bak. NÀr det gÀller specifikationerna antyder listan att smarttelefonen kommer att erbjuda en 6,5-tums AMOLED-skÀrm frÄn Samsung med en skÀrmupplösning pÄ 2 340 x 1 080 pixlar. Telefonen drivs av en 2,2 GHz oktakÀrnig Qualcomm Snapdragon 710-processor.

Dessutom antyder listan att OPPO K3 kommer i tvĂ„ RAM- och lagringsvarianter – 6 GB RAM + 64 GB och 8 GB RAM + 128 GB. För avbildning har handenheten en 16MP primĂ€r snapper pĂ„ baksidan, med hjĂ€lp av en 2MP sekundĂ€r snapper och en LED-blixt. För selfies kommer det att finnas en 16-megapixelspelare som kommer ut ur överkanten nĂ€r det behövs. ProgramvarusmĂ€ssigt kommer telefonen att starta ColorOS 6.0 baserat pĂ„ Android Pie.

Speciellt kommer OPPO K3 att ha en fingeravtryckssensor pÄ skÀrmen. NÀr det gÀller anslutning kommer handenheten att erbjuda dubbla SIM-kortplatser, 4G LTE, Wi-Fi, Bluetooth, A-GPS och en USB-typ-C-port. Ett 3.765mAh-batteri med VOOC 3.0-stöd för snabb laddning hÄller hela paketet vid liv. Slutligen indikerar listan att telefonen kommer att finnas i Nebula Purple, Morning White och Secret Black nyanser. SÀrskilt lÄter e-skrÀddaren anvÀndare registrera sig för den kommande handenheten.

NÀr det gÀller teasers har OPPO avslöjat att K3 kommer att erbjuda DC-dimning och stroboskopisk ögonskyddsfunktioner utrustad skÀrm. Handenheten kommer att ha en sjÀtte generationens fingeravtryckssensor pÄ skÀrmen, som sÀgs erbjuda 28,5 procent förbÀttrad prestanda Àn sin föregÄngare. Telefonens dubbla bakre kamerainstÀllning har funktioner som Ultra Clear Night View 2.0, brusreducering med flera ramar och handhÄllet nattlÀge. Slutligen har varumÀrket bekrÀftat att den nya enheten i K-serien kommer att ha en 6,5-tums skÀrm och en Snapdragon 710 SoC.

OPPO har ocksÄ retat att basvarianten av OPPO K3 kommer att prissÀttas till RMB 1X99. Ryktfabriken indikerar att denna variant skulle kunna erbjudas för 1 999 RMB (ungefÀr 20 100 Rs). Vi kommer att fÄ officiell information om nÄgra dagar sÄ vi behöver inte vÀnta lÀnge för att fÄ reda pÄ det.