OPPO K3-specifikationer lÀckt ut online, tippade för att ha en hakfri design

OPPO K3-specifikationer lÀckt ut online, tippade för att ha en hakfri design

“OPPO K1-eftertrĂ€daren kommer förhoppningsvis att ge en pop-up-kamera till en mycket överkomlig prispunkt”

Medan 2018 var Äret för hacket, kommer 2019 att forma sig till Äret för popup-kameror. Vi har sett ett antal modeller frÄn OPPO och Vivo pÄ mellanklassmarknaden och det finns fortfarande mÄnga pÄ vÀg frÄn Realme, Xiaomi och mer. OPPO Àr dock inte klar Àn. Enligt en tipster frÄn Kina har BBK Electronics dotterbolag OPPO K3-smarttelefonen pÄ gÄng som har en popup-kameradesign. Handenheten förvÀntas ersÀtta OPPO K1, som lanserades i oktober.

LÀckaget Àr detaljerat med kÀllan som beskriver nÀstan alla vitala specifikationer för den kommande handenheten. Med tanke pÄ det antas OPPO K3 ha en 6,5-tums AMOLED-skÀrm med full HD + -upplösning. Weibo-inlÀgget föreslÄr ocksÄ att smarttelefonen kommer att ha en pop-up selfie-kamera med hajfen, liknande den för Reno. Dessutom kommer skÀrmen att vara inbÀddad med en fingeravtryckssensor pÄ skÀrmen. Under huven förvÀntas Snapdragon 710 SoC köra showen, i kombination med 8 GB RAM och 128 GB intern lagring. Det finns sannolikt ocksÄ andra lagrings- och RAM-varianter.

NÀr det gÀller kamera kommer OPPO K3 sannolikt att ha en dubbelkamerainstÀllning pÄ 16MP + 2MP och en ensam 16MP-sensor inrymd i popup-modulen. Den lÀckta listan publicerades den Weibo visar en batteristorlek pÄ 3,680 mAh och den kommer att toppas av 20 W VOOC 3.0. Det behöver inte sÀgas att handenheten laddas med Android 9 Pie OS tillsammans med det senaste anvÀndargrÀnssnittet för ColorOS 6.0. De fysiska dimensionerna har ocksÄ nÀmnts i lÀckan som 161,2 x 76 x 9,4 mm och vikten nÀmns som 191 gram.

PrissÀttningen pÄ handenheten Àr fortfarande under omslaget men OPPO K1 Àr en budgetlur och OPPO K3 kommer sannolikt att följa i samma riktning. Det finns inget officiellt lanseringsdatum för den lÀckta handenheten Ànnu, men vi kan förvÀnta oss ett meddelande snart under de kommande veckorna.

[Previous Story]Apples patent avslöjar att framtida iPhones kan ha optisk fingeravtryckssensor

[Next Story]Xiaomi osÀker pÄ Realmes tillvÀxt i Indien: Madhav Sheth