OPPO lanserar ytterligare ett flaggskepp i slutet av juni, antyder Senior VP

OPPO presenterar sin första smarttelefon pÄ skÀrmen den 26 juni pÄ MWC Shanghai

“OPPO Senior VP Shen Yiren Brian uttalande Ă€r sannolikt relaterat till Find X2 eftersom företaget nu har en dubbel flaggskeppsstrategi”

OPPO tillkÀnnagav nyligen sin nya flaggskeppsserie i form av OPPO Reno. Serien Àr parallell med förra Ärets omstartade Find-serie och har nÄgra fantastiska USP: er som 10X hybridzoom, en pop-up-kamera med hajfinnen och nÄgra fler. Enligt de nya kommentarerna frÄn OPPO VP Shen Yiren Brian finns det dock nÄgot mer pÄ vÀg frÄn företaget pÄ flaggskeppsfronten.

Enligt Brian senaste inlĂ€gg pĂ„ Weibo, det finns “en mobiltelefon som ska slĂ€ppas under första halvĂ„ret” som “kommer att vara hemligt cool.” Om tjĂ€nstemannens ord verkar lite av, beror det pĂ„ att vi har haft att göra med den AI-översatta versionen av det delade inlĂ€gget. Kinesiska medier spekulerar i att detta kan vara en teaser för lanseringen av Find X2 i Kina nu nĂ€r företaget har rensat R-serien. Dessutom kommer mysterietelefonen att lanseras i slutet av första halvĂ„ret 2019. DĂ€rför kan vi förvĂ€nta oss lanseringen av handenheten i slutet av juni.

motsats

NÀr det gÀller vad vi kan förvÀnta oss av Find X2 hÀvdade lÀckor i januari att handenheten skulle vara vÀldigt annorlunda Àn Find X, vilket avslöjades av MrWhoseTheBoss i en video. Spekulationer Àr att OPPO kan ta bort skjutreglaget helt och istÀllet anta en hÄlskÀrm, vilket inte skulle vara sÀrskilt innovativt. Find X2 ryktas ocksÄ om att ha nÄgra mer utmÀrkta kamerafunktioner för att skilja den frÄn Reno-serien. LÀckor har antytt en variabel blÀndare, 10X zoom och en 3D TOF-sensor. Det Àr troligt att telefonen har SuperVOOC och 5G.

Med detta sagt Àr detta mestadels vÄr gissning om identiteten pÄ den kommande telefonen. Den officiella uppenbarelsen bör komma med ett uttalande under de kommande veckorna.

[Previous Story]OPPO F11 Pro fÄr en ny 128 GB-version till ett pris av 25 990 Rs

[Next Story]HTC Exodus 1s andra blockchain-telefon tillkÀnnagavs att priset Àr under $ 300