OPPO O-Fresh trådbundna stereohörlurar tillkännagavs

OPPO O-Fresh trådbundna stereohörlurar tillkännagavs

“OPPO O-Fresh tr√•dbundna stereoh√∂rlurar levereras med h√∂guppl√∂st ljud f√∂r tydlig uppspelning.”

Vid lanseringsevenemanget Reno tidigare idag presenterade OPPO också OPPO O-Fresh stereohörlurarna. Dessa hörlurar sägs levereras med Hi-Fi-grafenmembran i kombination med en aluminiumspole och stöder också högupplöst ljud för exakt uppspelning. Företaget erbjuder O-Fresh i två varianter Рen med 3,5 mm-uttag och en annan med USB Type-C.

Hörlurskablarna är flätade och kommer i trasselfri formfaktor, och det finns en enda in-line-knapp med en MEMS-mikrofon för att ringa samtal. Hörlurarna har ett dynamiskt intervall från 20Hz till 40Hz. Hörlurarna finns i Deep Black och Elegant Grey-färger och kostar 129 RMB (cirka 19 $). De finns tillgängliga för förbeställning i OPPO onlinebutik och skickas från och med den 19 april.

OPPO O-Fresh

Som nämnts tidigare lanserade OPPO vid samma evenemang också Reno 10X zoomtelefon som drivs av Qualcomm Snapdragon 855-chipset ihop med upp till 8 GB RAM och 256 GB intern lagring. Handenheten levereras också med trippel bakre kamerainställning, bestående av en stor primärsensor på 48 megapixlar (Sony IMX586, 1 / 2,0-tums, f / 1,7), en 8-megapixel 16 mm brännvidd 120 graders ultra vidvinkelobjektiv, och en 13-megapixel 160 mm brännvidd teleobjektiv Рden största på någon smartphone.

oppo-reno-10x-zoom_3

Handenheten har en verkligt ramlös 6,65-tums AMOLED-skärm med full HD + upplösning, ett förhållande mellan skärm och kropp på 93,1 procent och Gorilla Glass 6 för skydd. Den levereras också med en optisk fingeravtryckssensor på skärmen. Telefonen kör ColorOS 6-baserad Android ur lådan och drivs av ett 4 065 mAh batteri med stöd för VOOC 3.0 för snabb laddning. Slutligen har Reno 10x Zoom Edition Dolby Atmos-ljudstöd, 3,5 mm hörlursuttag, dubbelfrekvent GPS för noggrann spårning, NFC och Game Boost 2.0 för att förbättra spelprestandan.