OPPO patentdesign för smartphone med roterande selfie-kamera

OPPO patentdesign för smartphone med roterande selfie-kamera

“Det nya OPPO-patentet visar en telefon med en kant-till-kant-ram utan skĂ€rm och en roterande frontkamera”

Under de senaste mÄnaderna har OPPO anvÀnt flera metoder för att erbjuda en verkligt ramfri upplevelse pÄ sina smartphones. Företaget lanserade först OPPO Find X med en skjutmekanism som innehÄller bÄde de frÀmre och bakre kamerorna. Sedan implementerade varumÀrket en fyrkantig och Shark Fin pop-up selfie-kameror pÄ telefoner som OPPO Reno och K3. Nu tillagar telefonproducenten en ny metod för den frÀmre kameran för att erbjuda en ramlös skÀrmupplevelse pÄ kommande telefoner.

OPPO roterande selfie-kamerapatent

OPPO har beviljats ​​patent av United States Patent and Trademark Office (USPTO) för en telefon med en roterande pop-up selfie-kamera. Patentansökan visar en smartphone som har en kant-till-kant ram utan skĂ€rm och dubbla primĂ€ra kameror pĂ„ baksidan. Enhetens selfieskytte Ă€r dold i en halvcirkulĂ€r modul. Denna modul roteras med tre separata vĂ€xlar för att föra den frĂ€mre kameran ovanför skĂ€rmen. Även om det inte nĂ€mns i patentet, kan den halvcirkulĂ€ra selfie-kameramodulen ocksĂ„ ha en LED-blixt och andra sensorer.

OPPO roterande selfie-kamerapatent

FrĂ„n och med nu Ă€r det inte klart nĂ€r OPPO kommer att implementera den halvcirkulĂ€ra selfie-kameramodulen pĂ„ sina smartphones, vilket beskrivs i det nya patentet. Företaget hade ursprungligen ansökt om patent i oktober 2018 och har beviljats ​​detsamma den 28 maj. SĂ„ det blir inte för lĂ„ngtgĂ„ende att anta att vi hittar den hĂ€r modulen pĂ„ en av mĂ€rkets telefoner som kommer senare i Ă„r.

[Previous Story]OnePlus 6, OnePlus 6T OxygenOS öppna beta-byggnader ger Zen-lÀge, skÀrminspelare och mer

[Next Story]OnePlus 7-försÀljningen i Indien börjar den 4 juni, priset börjar pÄ 32,999 Rs