OPPO-patenter fÀllbara med popup-kameradesign

OPPO-patenter fÀllbara med popup-kameradesign

“OPPO: s hopfĂ€llbara telefon Ă€r pĂ„ vĂ€g men vi förvĂ€ntar oss inte nĂ„gon release snart”

Tiden med vikbara telefoner startade 2019 med tvĂ„ av vĂ€rldens största smarttelefontillverkare – Samsung, Huawei som visar upp sina produkter. OPPO har dock ocksĂ„ tidigare retat sin egen hopfĂ€llbara lur med nĂ„gra bilder och det verkar som om företaget har ett antal mönster i Ă„tanke. Ett nytt patent som upptĂ€cks av World Intellectual Property Office (WIPO) visar att OPPO arbetar med en pop-up-kameradesign för den hopfĂ€llbara enheten.

Patentet lÀmnades in i oktober 2018 och publicerades nyligen online. Ett antal bilder visar hur popup-kameran gör det möjligt för OPPO att uppnÄ en uppslukande helskÀrm pÄ den hopfÀllbara handenheten tack vare popup-modulen. Det Àr ocksÄ synligt att OPPO: s hopfÀllbara telefon har en utÄtbockad skÀrm, till skillnad frÄn Samsungs Galaxy Fold. Denna mekanism bör tillÄta anvÀndare att ta snaps bÄde i den vikta och ovikta formen. Det finns ocksÄ ett 3,5 mm hörlursuttag.

motfoderbart patent

Nu, trots patentet, har det inte funnits nĂ„gra tips frĂ„n OPPO att det skulle lansera en hopfĂ€llbar enhet nĂ€r som helst. Det finns nĂ€stan ingen information om hĂ„rdvaran och specifikationerna för OPPO vikbar. Även tidiga flyttare som Samsung har haft problem med den vikbara skĂ€rmen som vissa granskare pĂ„pekade med Galaxy Fold och detta har lett till att Samsung fördröjer den kommersiella lanseringen av sin allra första hopfĂ€llbara enhet pĂ„ obestĂ€md tid. Å andra sidan har Huawei sina egna problem just nu med USA som förbjuder företaget att göra affĂ€rer med amerikanska företag.

[Previous Story]Huawei P20 Lite (2019) med 6,4-tums skÀrm, fyrhjuliga kameror tillkÀnnagav: pris, specifikationer

[Next Story]Honor 20, Honor 20 Pro blir officiell i Indien för att ta pÄ sig OnePlus 7-serien