OPPO-patentet avslöjar smarttelefondesign med pop-up- och sidoglidande sekundära skärmar

OPPO-patentet avslöjar smarttelefondesign med pop-up- och sidoglidande sekundära skärmar

“OPPO: s nya patent avsl√∂jar smartphones med nya innovativa popup-f√∂nster och sekund√§ra sk√§rmar.”

En ny OPPO patentans√∂kan har dykt upp online och visar en popup-sekund√§r sk√§rm som kommer ut fr√•n den f√∂rsta sk√§rmen, vilket verkligen √§r unikt. WIPO har publicerat patentet fr√•n Guangdong Oppo Mobile Telecommunications och beskrivningen lyder “F√∂r en elektronisk enhet med displaypanelen” och arkiverades tillbaka i april 2018. F√∂retaget verkar ha l√§mnat in flera smarttelefonpatent som har tv√• sk√§rmar. De √§r dock inte hopf√§llbara, utan har en sekund√§r skjutbar sk√§rm.

OPPO-telefonBild med tillstånd: LetsGoDigital

Medan vi har sett telefoner med popup-selfie-kameror tar OPPO detta upp genom att fästa en sekundär skjutdisplay. Pop-up-skärmen är lite smalare och ser ut att ha en mindre panel. Det är oklart vad den sekundära skärmen kan göra eftersom det just är i patentskedet. Trots den skjutbara panelen är den främre kameran och sensorerna placerade i den smala ovansidan och ger användarna två kompletta skärmar utan skåror eller hål.

En annan patentdesign avslöjar en smartphone med sekundär skjutreglage men från vänster. Den använder en styrskenemekanism och selfieskytten och sensorerna finns också på de smala överkanten. Detta är inte en ny design eftersom vi tidigare har sett telefoner som LG GW520 och Nokia 6760 men med ett skjuttangentbord istället. OPPO kan använda den sekundära skjutdisplayen som ett tangentbord för att spela spel. Eftersom det här bara är patent som arkiverats av OPPO för ett tag sedan finns det inget sätt att berätta om denna design någonsin kommer att bli verklighet. För närvarande är varumärket upptagen med att förbereda för lanseringen av Reno-varumärkessmartphones som är inställd till 10 april. Håll dig uppdaterad om du vill veta mer.

[Previous Story]Apple Music-prenumerationspriser sjönk i Indien, börjar nu på Rs 99 per månad för privatpersoner

[Next Story]Den lilla Palm Phone kan nu fungera utan en medföljande smartphone