OPPO PBFM30 budget smartphone med 3 GB RAM, 4,100 mAh batteri upptÀckt pÄ TENAA

OPPO-smartphone med Snapdragon 665 SoC-ytor pÄ Bluetooth SIG

“Den kommande OPPO PBFM30 kommer sannolikt att vara en mellanklass-smartphone, med de lĂ€ckta specifikationerna”

För bara nÄgra dagar tillbaka hade vi sett lÀckta bilder och specifikationer för en ny OPPO-smartphone med modellnummer PCDM00 pÄ TENAA. Med de lÀckta specifikationerna verkade det vara en mellansnart smartphone i sortimentet. Efter detta har en ny OPPO-smartphone med modellnummer PBFM30 setts pÄ TENAA. Det verkar ocksÄ vara en prisvÀrd enhet med sÄ lite som 3 GB RAM och det daterade operativsystemet Android 8.1. Inga bilder av OPPO PBFM30-smarttelefonen har dock laddats upp pÄ TENAA-webbplatsen Ànnu.

Enligt TENAA-listan kommer OPPO PBFM30 att ha en 6,2-tums skÀrm med HD-upplösning (720 x 1 520 pixlar). Den kommer att drivas av en oktakÀrna 1,8 GHz-processor, med 3 GB RAM. Handenheten Àr listad med en inbyggd lagring pÄ 64 GB och stöd för lagringsutvidgning upp till 256 GB. Eftersom den nÀmnda Android-versionen Àr 8.1 Oreo kan vi förvÀnta oss att handenheten kör ColorOS 5.2 vid lanseringstidpunkten.

OPPO-logotyp

Bakpanelen kommer att vara staplad med dubbla kamerainstÀllningar med 13-megapixel- och 2-megapixellinser pÄ baksidan. Den frÀmre kameran sÀgs ha en 16-megapixelsensor. Ett 4,100 mAh-batteri kommer att driva enheten, Àven om snabbladdning sannolikt inte kommer att erbjudas, sÀrskilt med tanke pÄ att det inte kommer att falla i avancerat smarttelefonsegment. Anslutningsalternativ pÄ handenheten inkluderar fingeravtryckssensor, Bluetooth, USB och Wi-Fi enligt TENAA. Slutligen har dimensionerna och vikten pÄ OPPO PBFM30 listats som 155,9 x 75,4 x 8,1 mm respektive 158 gram.

OPPO PBFM30 Àr inte den enda produkten i företagets pipeline. VarumÀrket varumÀrket ocksÄ Find Z-smarttelefonen nyligen, vilket spekuleras för att vara eftertrÀdaren till förra Ärets Find X. Det kan ha funktioner som Snapdragon 855 SoC och kamera med 10x optisk zoomteknik. OPPO vill ocksÄ introducera sin första 5G-smartphone under första halvÄret.