OPPO PBFM30 specifikationer och design avslöjade av TENAA-listan

OPPO_TENAA

“OPPO PBFM30 kommer med ett vattendroppskĂ„r och skulle finnas i en ny fĂ€rg (grĂ„) bortsett frĂ„n rosa och blĂ„ nyanser”

En ny enhet frÄn OPPO med modellnummer PBFM30 hade dykt upp pÄ Kinas TENAA förra veckan. Men listan avslöjade specifikationerna för enheten, det fanns inga bilder. Men nu har bilderna lagts till pÄ certifieringswebbplatsen och avslöjat designen och nÄgra andra fakta om den kommande telefonen.

OPPO_TENAA

Bilderna pÄ OPPO PBFM30 bekrÀftar att smarttelefonen skulle flagga ett vattendroppskÄr högst upp pÄ skÀrmen. Det har ocksÄ avslöjats att enheten skulle ha en glaspanel pÄ baksidan och vara utrustad med en dubbla kamerainstÀllning tillsammans med en fingeravtryckslÀsare. Handenheten skulle finnas i ett nytt fÀrgalternativ, GrÄtt, för att passa med de blÄ och rosa som avslöjades i tidigare lÀckor.

NÀr det gÀller specifikationerna anges att OPPO PBFM30 kommer med en 6,2-tums skÀrm med en HD + -upplösning pÄ 720 X 1 520 pixlar. Enheten levereras med Android v8.1 (Oreo), som kan förvÀntas lagras med varumÀrkets egna ColorOS. Enligt listan drivs enheten av en 1,8 GHz okta-kÀrnprocessor, som ytterligare skulle fÄ hjÀlp av 3 GB RAM. Det finns 64 GB lagringsutrymme ombord, och det kan utökas med hjÀlp av en microSD-kortplats.

Oppo PBFM30

NÀr vi talar om kamerorna har OPPO PBFM30 en 13MP + 2MP dubbla kameror pÄ baksidan. PÄ framsidan finns en 16MP-lins för att fÄnga selfies och videosamtal. Smarttelefonen sÀgs dra ström frÄn ett 4 100 mAh batteri. TENAA avslöjar ocksÄ att smarttelefonen mÀter 55,9 x 75,4 x 8,1 mm totalt och tipsar skalorna vid 158 g.

TyvÀrr nÀmner inte TENAA enhetens namn. Men enligt rapporterna kan smarttelefonen lanseras som den första A-serien frÄn mÀrket 2019.